Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Verplaatsbare mantelzorgwoning

De verplaatsbare mantelzorgwoning van Goed Verblijven worden gerealiseerd op een stalen onderstel. Hierdoor kan de mantelzorgwoning in zeer korte tijd op locatie worden gebouwd. Verder kan de mantelzorgwoning later weer verplaatst/verkocht worden als de functie mantelzorg vervalt. Door deze flexibiliteit van de mantelzorgwoning kan de woning in een later ook gebruikt worden als recreatiewoning of chalet.

Prijs verplaatsbare mantelzorgwoning

De prijs van een verplaatsbare mantelzorgwoning is volledig afhankelijk van uw wensen. Zo hebben de afmetingen, indeling en binnenafwerkingsniveau allemaal invloed op deze prijs. Uiteraard kunnen wij u helpen met het realiseren van een mantelzorgwoning welke volledig past binnen uw wensen en budget. Daarnaast zijn de mantelzorgwoningen van Goed Verblijven zeer duurzaam en onderhoudsarm.

Verplaatsbare mantelzorgwoning zwart channelsiding
Achterzijde mantelzorgwoning Channelsiding blank

Verplaatsbare zorgunit

De zorgunits van Goed Verblijven worden in totaliteit in uw tuin geplaatst. Hierdoor kunt u zelf snel de zorgunit inrichten en heeft u niet voor een lange tijd een bouwput bij uw woning. Daarnaast zijn de zorgunits volledig aan te passen naar uw wensen. Hierdoor heeft de zorgbehoevende een zorgunit waar ook erg prettig gewoond kan worden en wat volledig naar zijn/haar wensen is gerealiseerd.

Mobiele woning in de tuin

Om u te voorzien van een mantelzorgwoning wordt er een oplossing gecreëerd waar u optimaal mantelzorg kunt bieden. Door een woning in de tuin te plaatsen, verlaagt u de druk op de mantelzorger aangezien de reistijden worden weggenomen. Verder is een mobiele woning in de tuin een prachtige oplossing aangezien deze op het moment dat de functie komt te vervallen, deze weer verplaatst of verkocht kan worden.

Plattegrond verplaatsbare mantelzorgwoning Twelle

Mobiele mantelzorgwoning

Een mobiele mantelzorgwoning van Goed Verblijven zorgt voor een zeer flexibel bouwwerk. Hierdoor kunt u in de toekomst de mantelzorgwoning verplaatsen of een nieuwe functie geven op een andere locatie, zoals bijvoorbeeld als recreatiewoning. Door deze flexibiliteit is een mobiele mantelzorgwoning een goede investering voor in de toekomst.

Zorgwoning kopen

Een verplaatsbare zorgwoning kopen is een traject waarin u veel keuzes heeft. Hierdoor kunt u de verplaatsbare zorgwoning volledig passend maken aan uw wensen. Aangezien een zorgwoning permanent bewoont wordt is het zeer belangrijk om uw wensen goed uit te werken, zodat u een zorgwoning koopt welke volledig overeenkomt met uw wensen.

Mobiele mantelzorgwoning Hoogeveen