Logo Goed Verblijven

Buitenverblijven

ONZE

Buitenverblijven

Filters

Wilt u een houten buitenverblijf kopen? Daarvoor bent u bij Goed Verblijven aan het juiste adres. Wij zijn experts in houten bouwwerken en wij bouwen de buitenverblijven volledig op maat. Op deze pagina staan onze afgeronde projecten die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie. Interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Houten buitenverblijf

Een houten buitenverblijf van Goed Verblijven staat garant voor hoge kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring met maatwerk en een uitgebreid standaard assortiment buitenverblijven van hout. Daardoor heeft Goed Verblijven vrijwel altijd voor u de gewenste oplossing. Vergroot ook de mogelijkheden van uw tuin en laat een buitenverblijf bouwen, zodat u ook van frisse lucht kunt genieten wanneer het weer niet meewerkt.

Op deze pagina staan tal van voorbeelden van buitenverblijven die u kunt kopen. Wij bouwen het buitenverblijf dan voor u. Uiteraard is alles aanpasbaar aan uw wensen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Buitenverblijf laten bouwen

Wilt u een houten buitenverblijf in de tuin dan kunt u kiezen uit verschillende vormen. Zo heeft u keuze uit onder andere een kapschuur, terrasoverkapping, tuinhuis met ruime overkapping en modellen met plat dak of zadeldak. Wat voor buitenverblijf u ook kiest, elk model is volledig volgens uw wensen aan te passen.

Met een plat dak

Een buitenverblijf  laten bouwen met een plat dak is een goede keuze voor bijvoorbeeld een overkapping. Of schuur. Een plat dak is eenvoudig te plaatsen en daardoor goedkoper, maar dat is niet het enige voordeel. Andere voordelen van een plat dak zijn onder andere:

  • Als u het buitenverblijf wilt vergroten dan kan het platte dak gemakkelijk worden doorgetrokken.
  • Met een plat dak heeft u mee ruimte in uw buitenverblijf, doordat u geen last heeft van schuin lopende muren.
  • Een plat dak is perfect voor zonnepanelen, waarbij u zelf de hellingshoek van de panelen kunt bepalen voor maximaal rendement.

Met een zadeldak

Wilt u een buitenverblijf bouwen die los van uw woning staat? Dan is een tuinhuis of schuur met een zadeldak wellicht een mooiere oplossing. Een zadeldak laat uw buitenverblijf werkelijk stralen doordat u hiermee het uiterlijk van uw buitenverblijf kunt aanpassen. Dit komt door de verschillende mogelijkheden in bedekking en de helling die u zelf kunt bepalen. Andere voordelen van een zadeldak zijn:

  • Dankzij de helling van een zadeldak kan vocht als regenwater makkelijker wegstromen.
  • Door de vorm van het dak kunt hier een vide in laten bouwen, zodat uw buitenverblijf extra leefruimte krijgt.
  • Een zadeldak is bestand tegen harde windstoten, waardoor kans op stormschade wordt verkleind.

Buitenverblijf in de tuin

Een buitenverblijf in de tuin is een perfecte oplossing voor het vergroten van uw woonoppervlak. Kies bijvoorbeeld voor een kapschuur in uw tuin als extra opslag. Of laat een tuinhuis bouwen om een extra woonkamer of slaapkamer te realiseren. Met de buitenverblijven van Goed Verblijven zijn de mogelijkheden eindeloos.

Terrasoverkapping

Bent u van plan een terras in uw tuin aan te laten leggen? Maak deze af met een prachtige terrasoverkapping. Weer of geen weer, u kunt altijd van uw terras genieten. Een terrasoverkapping geeft zowel uw woning als uw terras een fraaie afwerking. Daarnaast biedt een overkapping schaduw wanneer de zon schijnt en beschutting als het regent. Een overkapping is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens praktisch.

Materialen buitenverblijf

Een buitenverblijf kan van verschillende materialen worden gemaakt. Zo is er de optie om een buitenverblijf van Douglas hout te maken. Het voordeel van een buitenverblijf van Douglas is dat het op zichzelf al duurzaam is en dat het door bewerking alleen nog maar duurzamer is. Daarnaast kunnen er lange planken worden gezaagd van Douglas hout. Kiezen voor een eiken buitenverblijf kan ook. Dit is de meest gebruikte houtsoort. Wanneer een eiken buitenverblijf niet wordt behandeld, zal het hout mee vergrijzen met de omgeving.

Onderhoudsvriendelijk bouwen

Met het hout dat wij gebruiken kunt u een zeer duurzaam buitenverblijf laten bouwen. Wij maken namelijk gebruik van sterke houtsoorten die gemakkelijk te bewerken zijn. Daarnaast is het hout ofwel van zichzelf bestand tegen weersinvloeden, of heeft het een behandeling ondergaan om bestendigheid te verkrijgen. Doordat de houtsoorten die we gebruiken weinig tot geen vocht opnemen is de kans op vervorming kleiner. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat uw buitenverblijf zeer onderhoudsvriendelijk is.

De houtsoorten die wij veelal gebruiken zijn bijvoorbeeld Lariks, Ceder en Douglas hout. De materiaalkeuze heeft niet alleen invloed op de duurzaamheid, maar ook op de uitstaling van uw buitenverblijf. Voor een landelijk karakter is bijvoorbeeld Douglas een mooie oplossing. Liever zo strak mogelijk? Dan is Ceder een hele goede keuze.

Geniet het hele jaar door van uw buitenverblijf

Een buitenverblijf is niet alleen ideaal voor de zomer, maar is ook een uitkomst tijdens de wintermaanden. Wij kunnen hiervoor zorgen door uw buitenverblijf te voorzien van bijvoorbeeld glazen schuifwanden. Zo heeft u de mogelijkheid om het verblijf af te sluiten, zonder dat het uitzicht op de omgeving verloren gaat. Sluit de schuifwanden wanneer er wind staat en de temperatuur buiten lager is, zodat u lekker warm van uw buitenverblijf kunt genieten. Of open de schuifwanden bij mooi weer om volop van de buitenlucht te genieten.

Ook interesse in het bouwen van een buitenverblijf? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.