Logo Goed Verblijven

Buitenverblijf op maat: laat uw eigen unieke ruimte creëren

Wat houdt een buitenverblijf op maat in?

Heeft u altijd al gedroomd van een buitenverblijf dat aan al uw wensen voldoet? Dan is een buitenverblijf op maat voor u een goede oplossing. Een buitenverblijf op maat kan volledig op de wens van de klant worden aangepast. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden binnen de eventuele vergunning of vergunningsvrij bouwen. Aangezien alles maatwerk is kan de klant zelf het ontwerp maken en kiezen welke materialen en type installatie er gebruikt wordt.

Goed Verblijven voorziet u natuurlijk altijd van eerlijk en professioneel advies over uw maatwerk buitenverblijf. Samen creëren wij een uniek toevluchtsoord dat volledig aan uw wensen voldoet. Goed Verblijven gaat graag de uitdaging aan om dit samen met u te realiseren.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Voorbeelden van maatwerk buitenverblijven

Goed Verblijven is expert in het bouwen van een buitenverblijf op maat. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van houten bouwwerken. Wij adviseren u graag over de bouw van uw eigen buitenverblijf op maat. Aan de hand van uw budget en wensen maken wij een ontwerp. In dat ontwerp nemen we de situatie op zodat u vanuit uw buitenverblijf maximaal kunt genieten van de tuin.

Buitenverblijf Leiden is een mooi maatwerk buitenverblijf dat door ons is gerealiseerd. De wens van de klant was dat het mogelijk gemaakt werd om buiten met binnen te betrekken. Dit hebben wij gerealiseerd door middel van een aluminium harmonicadeur toe te passen. Zodoende kunt u bij warme dagen de hele voorzijde openslaan. De klant is ontzettend blij dat we dit hebben kunnen realiseren, door de toepassing van de vouwwand sluit de werkruimte aan bij de tuin. Hierdoor krijgt de klant het gevoel om midden in de natuur te zitten. Dit zorgt voor rust en ontspanning.

Houten tuinkantoor, buitenverblijf Leiden

Uw buitenverblijf op maat realiseren?

Voor ons is het belangrijk dat alles aan de wensen van de klant voldoet en het exterieur ook kloppend is. Wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is. Daarom leveren wij maatwerk, zo zijn we ervan verzekerd dat wij alles op de wensen van de klant kunnen laten aansluiten.

Een buitenverblijf is de perfecte oplossing voor iedereen die wil genieten van de natuur/tuin en de zon, maar ondertussen ook beschut wil zitten. Hiermee wordt een heerlijk toevluchtsoord gecreëerd op het eigen terrein. Het voelt bijna als vakantie in eigen tuin. Een constant vakantiegevoel, dat is de wens van iedereen. Wij maken uw droom om een eigen buitenverblijf op maat te realiseren werkelijkheid. Met onze kennis van houtbouw en buitenverblijven kunnen wij u uitstekend adviseren over de mogelijkheden. Samen kijken wij naar uw persoonlijke situatie en passen het ontwerp van het maatwerk buitenverblijf daar volledig op aan.

Wilt u uw eigen buitenverblijf op maat realiseren? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek! Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Houten tuinkantoor Amsterdam

Tuinkantoor in Amsterdam bouwen

Bekijk voorbeeld

Een bouwwerk in uw achtertuin in Amsterdam biedt vele opties. Het is onvoorstelbaar hoeveel er mogelijk is met een bijvoorbeeld 10m² extra bebouwing. De opties zijn heel erg divers en wij adviseren u graag.

Houten, atelier tuinkantoor recreatiewoning mantelzorgwoning Heilige Landstichting

Voor het woord kwaliteit zijn veel betekenissen. Eén van de vele betekenissen van kwaliteit is: de mate van voldoening aan de norm van de klant. Zoals u wellicht heeft opgemerkt is dit wel een heel breed begrip en daardoor het woord kwaliteit maar een zwak woord.

Menu