Logo Goed Verblijven

Buitenverblijf Leiden

Leiden

Onze klant aan het woord

Buitenverblijf Leiden

In de achtertuin van onze klant in Leiden hebben wij dit prachtige buitenverblijf gerealiseerd. Het was de bedoeling dat dit bijgebouw naar wens kon worden ingericht, vooral om hier rustig in te kunnen werken. Dat is ons ook zeker gelukt. Bij de bouw van het verblijf had onze klant een aantal wensen, waaronder:

  • Sfeervol vormgegeven
  • Mogelijkheid om buiten met binnen te betrekken
  • Perfect aangesloten op de tuin

Voor een natuurlijke en authentieke uitstraling hebben we gekozen voor Cedar hout, zodat dit kantoor helemaal op zal gaan in de tuin. Daarnaast is dit een duurzame houtsoort die nog jarenlang mooi zal blijven. Door het verblijf af te maken met een groendak kan de tuin letterlijk worden doorgetrokken, omdat ook op het dak planten en bloemen kunnen groeien. Met als resultaat dat het buitenverblijf vanaf welke hoek dan ook een ware toevoeging aan de tuin is.

‘De schuifdeur is een hele mooie toevoeging. Nu kan ik niet alleen rustig werken, maar kan ik dit kantoor ook letterlijk met de tuin samenvoegen.’

Dit buitenverblijf in Leiden is niet alleen perfect om in alle rust te werken, maar kan ook dienstdoen als tuinhuis voor het hele gezin. Door de ruimte praktisch in te richten is er voldoende ruimte voor een werkplek en een tweede woonkamer, maar dan in de tuin. De voorzijde is geheel voorzien van deuren en hoge ramen, die samen een schuifwand vormen. Zo kan de gehele voorkant van het tuinhuis worden betrokken bij de rest van de tuin, zodat het kantoor wordt omgetoverd tot sfeervolle overkapping. Daarnaast hebben we ook voor een multifunctionele inzetbaarheid gezorgd. Hiervoor hebben we een berging aangebouwd, die los van het kantoor bereikbaar is. Zo kan men optimaal gebruik maken van het verblijf, ook als er niet gewerkt wordt.

Specificaties:
Categorie: Buitenverblijf of tuinkantoor
Wanden: Cedar buitenbekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit kunststof kozijnen
Deur berging: Cedar buitenbekleding
Dak: Plat groendak

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD