Logo Goed Verblijven

Over ons

Over Ons

Goed Verblijven realiseert houten bouwwerken. Deze lopen uiteen van tuinkantoor tot compleet afgewerkt woonhuis. Wij ontzorgen de klant in het hele proces; van vergunningsaanvraag tot oplevering.

Het team van Goed Verblijven heeft door de vele jaren ervaring deskundigheid verworven in het adviseren, begeleiden en produceren van houten verblijven, zoals woningen, recreatiewoningen, mantelzorgwoningen, tuinkantoren en gastenverblijven. Voor de realisatie van het sfeervolle eindproduct maken wij uitsluitend gebruik van duurzame materialen.

Werkwijze

Bij ons begint het proces met het inventariseren van uw wensen- en eisenlijst. Aan de hand van uw wensen en uw specifieke situatie komen wij samen tot een prachtig ontwerp dat helemaal bij u past. Aan de hand van het ontwerp maken wij een offerte.

Wanneer er akkoord is op de offerte, gaat de projectleider aan de slag met het uitwerken van uw verblijf. De bouwwerken worden prefab gemaakt in onze fabriek. Omdat we prefab bouwen is er een korte realisatie ter plaatse. Wanneer de oplevering heeft plaatsgevonden kunt u gaan genieten van de duurzame realisatie.

Fabriek van Goed Verblijven

Duurzaamheid

Goed verblijven gaat bij ons hand in hand met duurzaam verblijven. De kern van duurzaam bouwen is het gebruik van de juiste materialen, daarom is kennis van duurzame materialen vereist. Met behulp van scholing en de vele jaren praktijkervaring weten de vakmensen van Goed Verblijven de juiste materialen toe te passen.

Wij geven duurzaamheid vorm in haar totaalconcept. Dit uit zich in het gebruik van verduurzaamde en verantwoorde bouwmaterialen, maar ook in het gebruik van duurzame installatie. Bij het laatste moet u denken aan warmtepompen, zonnepanelen en andere technische innovaties.

Ons Team

Met ons team van enthousiast, gedreven en betrokken vakmensen realiseren wij uw droomverblijf.