Logo Goed Verblijven

Recreatiewoningen

ONZE

Recreatiewoningen

Filters
Reset

Wilt u een houten recreatiewoning bouwen? Dit is een van de mogelijkheden die Goed Verblijven biedt. Wij zijn experts in houten bouwwerken en onze recreatiewoningen worden conform uw wensen gebouwd. Op deze pagina staan voorbeelden van afgeronde nieuwbouw projecten die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw recreatiewoning op maat gemaakt

Een houten recreatiewoning op maat is een van de mogelijkheden die wij bieden. Nieuwbouw recreatiewoningen worden geheel naar uw wensen gebouwd. Op deze pagina staan tal van recreatiewoningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie.

Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij ook helpen met de vergunningsaanvraag. Zo wordt u volledig ontzorgd en kunt u optimaal van uw recreatiewoning genieten.

Houten recreatiewoning

Ga voor duurzaamheid en kies voor het kopen van een houten recreatiewoning. Al onze recreatiewoningen zijn gemaakt van hout, waar u volop van kunt genieten. Hout is niet alleen een duurzaam en veelzijdig materiaal, maar geeft de woning ook een prachtige natuurlijke uitstraling. Laat u een moderne of luxe recreatiewoning bouwen? Met hout kan het in iedere stijl. Een ander voordeel van hout is dat het een sterk en toch licht materiaal is. Hierdoor kan hier gemakkelijk mee gebouwd worden en wordt een stevige constructie gegarandeerd. Zo geniet u nog jarenlang van uw huis.

Recreatiewoning laten bouwen

Goed Verblijven realiseert houten recreatiewoningen tegen een betaalbare prijs in Nederland en België. De woning kan niet alleen worden gebouwd op een door u aangekocht stuk grond, maar wij kunnen ook bouwen op recreatieparken. Vindt u het moeilijk hierin een keuze te maken? Ook dan kunnen wij u helpen door een geschikte plek te zoeken. Hierbij adviseren wij u graag over de mogelijkheden waar een recreatiewoning nieuwbouw geplaatst mag worden. Omdat wij maatwerk leveren hebben wij op voorhand geen vaste prijs voor onze recreatiewoningen. De kosten voor het kopen van een recreatiewoning gaan gepaard met uw wensen, de materialen die wij nodig hebben en de tijd die wij nodig hebben om te bouwen.

Turn-key opgeleverd

Een recreatiewoning bouwen door Goed Verblijven betekent dat deze door ons sleutelklaar wordt opgeleverd. Wel zo handig, want zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u de woning direct gaan inrichten. Daarnaast weet u zeker dat uw recreatiewoning geheel aansluit op uw wensen, doordat wij deze verwerken in ons ontwerp. Tijdens het hele traject van kopen tot oplevering zullen wij in contact blijven, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Alle bouwactiviteiten compleet ontzorgd

Wanneer wij uw recreatiewoning bouwen wordt u volledig ontzorgd. Wij zullen namelijk alle taken op ons nemen. Ook als er vergunningen aangevraagd moeten worden doorlopen wij het vergunningstraject, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Andere bouwactiviteiten waar u aan kunt denken zijn onder andere het grondwerk, de bestrating, de fundering, het metselen van de borstwering, elektriciteit en de complete technische installatie. Heeft u een stuk grond waar al een andere woning op staat die moet worden gesloopt? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Op deze manier heeft u voor alle sloop- en bouwactiviteiten een aanspreekpunt. Zo wordt u door Goed Verblijven volledig ontzorgd.

Geniet van uw moderne recreatiewoning

Na de oplevering van de houten recreatiewoning zijn er nog maar twee dingen te doen. Voor het ultieme recreatiegenot kunt u de woning zo inrichten dat het iedere keer weer voelt als thuiskomen. Daarnaast nog een ding: Genieten met een grote G! U heeft een eigen recreatiewoning op een fantastische plaats om trots op te zijn.

Wilt u ook optimaal van uw vakanties genieten en weekendjes weg wanneer het u uitkomt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw eigen recreatiewoning. Ook voor het bouwen van woningen, tuinkantoren en mantelzorgwoningen bent u bij ons aan het juiste adres.