Logo Goed Verblijven

Blog

tips & inspiratie voor uw verblijf

Moderne woning bouwen Elspeet met auto

Modern huis laten bouwen

Strakke belijningen met veel glas, dat is wat we tegenwoordig vaak zien bij de bouw van een modern huis. Een modern huis is van alle gemakken voorzien en duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel. Houtbouw is hier uitermate geschikt voor.

Lees verder
Kangoeroewoning bouwen

Wat is een kangoeroewoning?

Een kangoeroewoning is een woning die bestaat uit twee zelfstandige wooneenheden. De naam is afgeleid van een kangoeroe die zorgt voor het jong (de zorgbehoevende) in de buidel. Lees deze blog voor meer informatie!

Lees verder
Landelijke woning bouwen

Landelijke woning laten bouwen

Vroeger vond je landelijke woningen alleen op het platteland, maar tegenwoordig zien we dit soort woningen ook steeds meer in de stad. Een landelijke woning is een prachtig contrast in de stad tegenover de moderne gebouwen.

Lees verder
Bed and breakfast beginnen aan huis

Bed and breakfast beginnen aan huis

Van veel mensen is het een droom; een bed and breakfast beginnen aan huis! Er komt best veel kijken bij het starten van een B&B. In deze leggen wij uit waar u rekening mee moet houden bij het bouwen van een B&B.

Lees verder
Prefab bungalow

Prefab bungalow bouwen

Prefab bungalows bieden een praktische en comfortabele woonoplossing voor mensen die op zoek zijn naar een woning waar alles gelijkvloers is. Kenmerkend voor een bungalow is dat deze woning uit alleen een begane grond bestaat.

Lees verder