Logo Goed Verblijven

Ateliers

ONZE

Ateliers

Filters

Wilt u een houten atelier bouwen of kopen? Hiervoor bent u bij Goed Verblijven aan het goede adres. Wij zijn experts in houten bouwwerken en onze ateliers worden conform uw wensen gebouwd. Op deze pagina staan afgeronde projecten die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie. Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Atelier bouwen? Wij zijn de specialist!

Bent u op zoek naar een houten tuinatelier? Wij van Goed Verblijven kunnen dit realiseren. Hierbij hebben we uitgebreid veel mogelijkheden, zoals onder andere een hobby of tuinhuis atelier. Wat uw ideeën en wensen ook zijn, wij kunnen voor u het perfecte atelier bouwen. Zo zorgen wij voor een prachtige uitbreiding van uw woning, welke u naar gelieven kunt inrichten. Interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Atelier van hout

Wij van Goed Verblijven zijn expert in het realiseren van houten bouwwerken. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een atelier van hout. Door hout te gebruiken bent u verzekerd van een duurzaam tuinatelier, waar u nog jarenlang plezier aan beleeft. Voor een houten atelier kunnen verschillende soorten hout worden gebruikt. Soorten waar wij veelal mee werken zijn onder andere Ceder, Douglas en Lariks hout. Deze houtsoorten zijn ofwel van zichzelf bestand tegen weersinvloeden, of hebben hiervoor een behandeling ondergaan. Hiermee wordt een onderhoudsvriendelijk en duurzaam atelier gegarandeerd.

De materiaalkeuze heeft niet alleen invloed op de duurzaamheid, maar ook op het uiterlijk van de constructie. Wilt u een hobby atelier met een landelijk karakter? Dan is bijvoorbeeld Douglas een goede keuze. Liever een tuinhuis atelier met een strakke afwerking? Dan biedt Ceder de oplossing.

Advies op locatie

Het aanbod van houten ateliers is erg groot. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. Wat is goed en waaraan moet het atelier voldoen? Om u gericht advies te geven komen wij graag de locatie bekijken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u dan adviseren over het bouwen van een houten atelier.

Atelier bouwen in kort tijdsbestek

Een atelier bouwen kan in een kort tijdsbestek plaatsvinden. Omdat Goed Verblijven veel prefab maakt in de fabriek is de plaatsingstijd kort. Zo kunt u na de aankoop van uw atelier al snel genieten van uw nieuwe ruimte.

Volledig geïsoleerd tuinatelier

Om ook in de winter van uw atelier in de tuin te genieten is isolatie belangrijk. De wanden worden geïsoleerd en de ramen en deuren voorzien van dubbele beglazing. Hierdoor kunt u het hele jaar door comfortabel gebruik maken van uw atelier.

Compleet ontzorgen

We kunnen uw atelier sleutelklaar opleveren. Wel zo handig, want zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. Bij de bouw van een atelier komen altijd omliggende zaken voor. U kunt denken aan het grondwerk, de bestrating, de fundatie, eventueel sanitair, elektriciteit en de volledige technische installatie. Dit kunnen wij allemaal voor u regelen. Wanneer u een oud bouwwerk heeft staan dat vervangen moet worden dan kunnen wij dit slopen. Zo heeft u voor alle sloop- en bouwactiviteiten een aanspreekpunt. Dat noemen wij ‘compleet ontzorgen’.

Ook interesse in een tuinatelier? In ons assortiment vindt u een groot aantal bouwwerken die uitstekend geschikt zijn als atelier. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.