Logo Goed Verblijven

Tuinkantoren

ONZE

Tuinkantoren

Filters
Reset

Wilt u een houten tuinkantoor kopen? Dit is een van de mogelijkheden die Goed Verblijven biedt. Wij zijn experts in houten bouwwerken en onze tuinkantoren worden conform uw wensen gebouwd. Op deze pagina staan afgeronde projecten die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie. Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinkantoren

Steeds meer kantoorwerk kan prima vanuit huis worden gedaan. Het nieuwe werken vereist een werkruimte bij u thuis. Een houten tuinkantoor is een ideale oplossing om, tegen een relatief lage investering, een rustige werkruimte te creëren. Op deze pagina staan tal van projecten die de mogelijkheden weergeven. Uiteraard is alles aanpasbaar aan uw wensen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen bij het kopen van een tuinkantoor.

Houten tuinkantoor – ook vergunningsvrij

Momenteel mag er veel vergunningsvrij gebouwd worden. Een kantoor in de tuin wordt gezien als een bijgebouw van uw woning, daarom heeft u hier niet altijd een vergunning voor nodig. Of u deze wel of niet nodig heeft is onder meer afhankelijk van het oppervlak. Hierbij spelen de grootte van het achtererfgebied en bestaande gebouwen een rol. Bij Goed Verblijven kunnen wij voor u uitzoeken wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Indien er wel een vergunning nodig is dan regelen wij dit voor u.

De vormgeving van uw tuinkantoor

Wilt u een houten tuinkantoor kopen? Dan is het natuurlijk van belang dat deze voldoet aan uw wensen, zodat u gegarandeerd een comfortabele werkplek heeft. Goed Verblijven zorgt ervoor dat uw kantoor volledig aansluit op uw wensen, waarbij wij ook kijken naar uw woning en de tuin zelf. Het natuurlijk wel zo mooi als het tuinkantoor qua stijl en uiterlijk hier mooi op aansluit.

Het tuinkantoor zelf kan op de meest uiteenlopende manieren worden ingedeeld. Zo kunnen wij deze onder andere in combinatie met een schuur bouwen, zodat u ook extra opslagruimte heeft. Wilt u een werkplek om de hele dag ongestoord te werken, zonder steeds naar uw woning te hoeven gaan? Ook daar hebben wij mogelijkheden voor, zoals het bouwen van een tuinkantoor met toilet. Kortom: wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het realiseren.

Snelle oplevering

Omdat Goed Verblijven zoveel mogelijk voorbereidt in de fabriek is het plaatsen van een tuinkantoor eenvoudig. Dit betekent dat de wanden van het prefab tuinkantoor in de fabriek worden klaargemaakt, zodat deze kant-en-klaar geleverd kunnen worden. Door deze manier van werken kunnen wij snel en gemakkelijk het tuinkantoor bouwen. Zo heeft u in korte tijd een volwaardig kantoor in de tuin, waar u direct gebruik van kunt maken.

Geïsoleerd en voorzien van elektra

Wanneer u ervoor kiest om thuis te werken, is het natuurlijk de wens dat u dit het hele jaar comfortabel kunt doen. Een geïsoleerd tuinkantoor biedt hierin een uitkomst. De wanden van onze tuinkantoren worden in de fabriek voorzien van isolatie. Daarnaast kunnen wij ook het dak en de vloer geïsoleerd afwerken. Hierdoor wordt extreme hitte tijdens de zomermaanden buiten gehouden, terwijl warmte van binnen in de winter behouden blijft.

Een tuinkantoor heeft elektra, verwarming en eventueel een vaste data-aansluiting nodig. Ook daarvoor kan Goed Verblijven zorg dragen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Samen kijken wij naar de nodige installatie voor uw tuinkantoor, door deze onder andere te voorzien van voldoende stopcontacten en verlichting. Daardoor wordt het plaatje compleet en kunt u zorgeloos werken in uw tuinkantoor.

Turn-key tuinkantoor kopen

Naast het fundament en de technische installatie kunnen wij ook de volledige afbouw van uw tuinkantoor realiseren. Zo kunnen de binnenwanden onder andere worden gestuukt, voorzien van gips of van vellingdelen. Welke afwerking het mooiste is gaat natuurlijk samen met uw wensen. Hierbij zorgen wij ervoor dat het tuinkantoor in de door u gewenste stijl wordt gebouwd en afgewerkt, bijvoorbeeld modern.

Wilt u een exacte prijs voor een tuinkantoor? Dat kunnen wij op voorhand moeilijk geven. Dit gaat namelijk samen met uw wensen, het ontwerp van eventueel een tuinkantoor met toilet, de nodige materialen en de tijd die nodig is voor bouw. Omdat wij maatwerk leveren zijn al onze houten bouwwerken uniek in zowel vormgeving als prijs. Het tuinkantoor kan in luxe of betaalbare uitvoering, afhankelijk van uw wensen.