Tuinkantoren

Diverse projecten

Filters

 


Tuinkantoren

Het nieuwe werken vereist een werkruimte bij u thuis. Een houten tuinkantoor is een ideale oplossing om, tegen een relatief lage investering, een rustige werkruimte te creëren. Hieronder staan tal van foto’s die de mogelijkheden weergeven. Uiteraard is alles aanpasbaar aan uw wensen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Een houten tuinkantoor

Goed verblijven adviseert vanaf de vergunning tot na de oplevering! Door de toenemende drukte op de weg en de daardoor steeds langere reistijd naar uw werk, wordt het ‘nieuwe’ werken steeds actueler. Door de huidige technologie kunt u uitstekend vanuit huis uw werk doen, zonder fysiek aanwezig te zijn bij het bedrijf. Wanneer u echter met meerdere personen in een huis woont, is het ideaal als u zich terug kunt trekken in een afzonderlijke ruimte. De productiviteit verbeterd aanzienlijk, zeker wanneer het kantoor een aparte entree heeft, en los staat van het woonhuis. Een houten tuinkantoor voldoet aan deze voorwaarden.

Momenteel mag er veel vergunningsvrij gebouwd worden, zie artikel Vergunningsvrij bouwen. Om te kijken of u een vergunning nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij zoeken dit voor u uit.

Als u wel een vergunning nodig heeft, kunnen wij u helpen met de vergunningsaanvraag.

Een houten tuinkantoor kopen
Wanneer u besloten heeft om een tuinkantoor aan te schaffen, moet er gekeken worden naar de uitvoering. Het is mooi als het tuinkantoor (deels) overeenkomt met uw woning en past bij uw tuin. Wij kunnen telefonisch of per e-mail met u overleggen wat uw wensen zijn voor de vormgeving van uw tuinkantoor. Natuurlijk komen we ook graag op locatie kijken. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp.

Een houten tuinkantoor bouwen in een kort tijdsbestek
Omdat Goed Verblijven zoveel mogelijk voorbereidt in de fabriek, is het plaatsen van een tuinkantoor eenvoudig. De wandpanelen worden in de fabriek al voorzien van de isolatie en eventueel de gevelbekleding. Deze voorbereiding is een echte tijdswinst! Wanneer u echter geen dilatatielatten wenst, wordt het tuinkantoor ter plaatse bekleed. De fundatie van het tuinkantoor is variërend, er moet gekeken worden naar de ondergrond. Aan de hand daarvan kan er een goed advies gegeven worden. Het bouwen van het tuinkantoor kan dus in een kort tijdsbestek. U heeft snel het gewenste resultaat in plaats van weken van bouwactiviteiten in uw tuin.

Een tuinkantoor voorzien van elektra
Aangezien een houten tuinkantoor een ideale oplossing is om rustig uw werk te kunnen doen, moet het er wel behaaglijk zijn. Als de temperatuur op het nulpunt of zelfs lager is, zal kantoorwerk niet productief uitgevoerd kunnen worden.

Omdat een tuinkantoor jaarrond gebruiksvriendelijk moet zijn, worden de kantoren van Goed Verblijven voorzien van een optimale isolatie. Een tuinkantoor vereist elektra, verwarming en eventueel een vaste data-aansluiting. Goed Verblijven kan daar ook zorg voor dragen. Wel zo fijn om ’s winters te werken met een lekkere temperatuur van rond de 22 graden. Ook in de zomer zal, door de goede isolatie, de extreme hitte buiten gehouden worden. Daardoor wordt het plaatje compleet en kunt u zorgeloos werken in uw tuinkantoor.

Sleutelklaar tuinkantoor
Naast het fundament en de technische installatie kunnen wij ook de volledige afbouw van uw tuinkantoor realiseren. De binnenwanden kunnen afgewerkt worden met gips en gestuukt worden, of voorzien van vellingdelen. Kortom, teveel mogelijkheden om op te noemen. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij de onbeperkte mogelijkheden met u doornemen. Daarna kunnen wij u voorzien van een gedegen advies en, nog belangrijker, een fantastisch eindresultaat!

Menu