Logo Goed Verblijven

Wat is de werkwijze van Goed Verblijven?

Stap 1: Inventariseren wensen en eisen

We beginnen het proces met het inventariseren van uw wensen en eisen. Bij ons is alles maatwerk, daarom kunnen wij alles precies naar wens maken. Tijdens het inventarisatiegesprek bekijken wij wat uw wensen en eisen zijn en aan de hand daarvan bespreken we de mogelijkheden.

Stap 2: Ontwerp

Aan de hand van het inventarisatiegesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp. We verwerken uw wensen in het ontwerp en zorgen ervoor dat het past op de locatie waar het verblijf geplaatst moet worden. Het ontwerp leggen we natuurlijk aan u voor ter controle. Zo kunnen we de laatste puntjes op de i zetten.

Stap 3: Offerte

Aan de hand van het ontwerp, uw wensen op het gebied van installatie en of u het verblijf casco of sleutelklaar opgeleverd wilt hebben, maken wij een offerte. Deze nemen wij uitvoerig met u door.

Stap 4: Uitwerking

Na akkoord op de offerte begint de projectleider met het uitwerken van de technische tekeningen. Deze tekeningen worden gemaakt voor het bouwteam, zodat ze precies weten wat ze moeten maken. Daarnaast worden de materialen besteld, zodat het bouwteam aan de slag kan met het maken van uw droomverblijf.

Stap 5: Productie

Wanneer alle materialen geleverd zijn kan het bouwteam in de fabriek beginnen met het maken van de prefab elementen voor uw verblijf. Hierdoor zijn ze op locatie minder lang bezig, omdat ze alleen maar de wanden en het dak met elkaar hoeven te verbinden.

Stap 6: Realisatie

Als alle elementen in de fabriek zijn gemaakt, gaan we op locatie aan het werk om uw verblijf te realiseren. De elementen worden in elkaar gezet en de afwerking wordt gedaan voor een geweldig eindresultaat.

Stap 7: Genieten

Nadat het bouwwerk is gebouwd wordt deze opgeleverd en kunt u beginnen met genieten van uw verblijf!

Start het proces hier:

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Houten garage IJmuiden

Een houten kapschuur kopen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u voornemens bent een houten kapschuur aan te  kopen is het belangrijk dat deze er mooi uitziet. U bent namelijk voornemens om een behoorlijke  investering te doen. Daarnaast geeft een mooie kapschuur een meerwaarde aan de woning.