Logo Goed Verblijven

Prefab Gastenverblijf

Prefab gastenverblijf

Heeft u vaak gasten over? Dan is het fijn als zij een prettige plek hebben waar zij kunnen verblijven. Een prefab gastenverblijf maakt het mogelijk dat u uw gasten een veilige, comfortabele en fijne ruimte biedt. Prefab gebouwen worden volledig op maat gemaakt, precies naar uw wensen. Wij kunnen de onderdelen aanleveren en het verblijf ter plekke in elkaar zetten, of laten de complete woning in de fabriek bouwen zodat wij deze in één keer kunnen plaatsen. Uw gasten voldoende privacy geven wanneer zij langskomen? In dat geval kan een afzonderlijk gastenverblijf wel eens de oplossing bieden.

Wat is een prefab gastenverblijf?

Prefab staat voor prefabricage. Dit houdt in dat de wanden van het gastenverblijf vooraf in de fabriek worden gemaakt en helemaal worden voorbereid. Hierdoor kunnen we een snelle plaatsing van de ruimte realiseren. Prefab is de oplossing om snel een gastenverblijf te bouwen in de tuin of op locatie. Andere voordelen van prefabricage is dat de overlast die u en uw omgeving ervaart tijdens het bouwproces minimaal is door het snelle plaatsen van de wanden.

Een prefab gastenverblijf bestaat uit houtskeletbouw wanden die optimaal worden geïsoleerd. De isolatiewaarden kunnen variëren tussen rc 2 tot zelf 6 in de wanden.

Gastenverblijf bouwen: dit zijn de mogelijkheden

U wilt natuurlijk dat uw gasten in een comfortabele ruimte verblijven. Laat u een prefab gastenverblijf bouwen door Goed Verblijven? Dan kunt u profiteren van onze eindeloze mogelijkheden. Zo is het mogelijk om verwarming te plaatsen binnen de ruimte. Hierbij behoren elektrische radiatoren ook tot de mogelijkheden.

Ook tijdens de warme zomermaanden hoeft u zich geen zorgen te maken over het binnenklimaat. Indien gewenst verzorgen onze specialisten ook het aircosysteem in de ruimte. Hieronder de mogelijkheden m.b.t. het binnenklimaat op een rijtje:

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

  • Verwarming
  • Elektrische radiatoren
  • Airco
  • Cv-ketel met vloerverwarming of radiatoren
  • Warmtepomp om af te koelen of te verwarmen
Tuinkantoor Amsterdam

Meer budget? Luxe gastenverblijf bouwen

Optimaal genieten van een weekendje weg als gast, begint met een comfortabel verblijf. Daarom heeft u bij ons de mogelijkheid om het prefab gastenverblijf uit te rusten met een keuken en een aparte badkamer. Wat een luxe! Op deze manier wordt het huiselijke gevoel behouden, waardoor het op ieder moment mogelijk is voor de gasten om zich terug te trekken en wat privacy te creëren.

Een luxe gastenverblijf hoeft niet voor altijd gelimiteerd te zijn aan het ontvangen van gasten. Wanneer u na een tijd weinig tot geen gasten meer ontvangt, kan de woning perfect functioneren als buitenverblijf of tuinkantoor.

Volledig maatwerk

Het prefab gastenverblijf moet een plaats zijn waar gasten zich in alle rust moeten kunnen terugtrekken. Daarom zorgt Goed Verblijven voor een verblijf dat volledig maatwerk is. Dit betekent ook, dat wij rekening houden met de stijl van uw huis om het met het verblijf één geheel te creëren. Uw eisen zijn van ons van grote waarde. Daarom houden wij altijd rekening met uw wensen, zodat wij het perfecte gastenverblijf kunnen neerzetten.

Afgestemd op uw budget

Voor ieder budget, is er een bijpassend gastenverblijf. Gasten ontvangen in een apart gastenverblijf kan hartstikke leuk zijn, maar moet geen gat in de portemonnee veroorzaken. Het voordeel van goed Verblijven, is onder andere dat wij rekening houden met uw budget. Samen overleggen we welke mogelijkheden er zijn en op welke manier wij het gastenverblijf het best kunnen vormgeven.

Andere voordelen van het laten plaatsen van een prefab gastenverblijf, zijn dat wij gebruik maken van duurzame materialen. Deze materialen hebben een lange levensduur zodat zij niet regelmatig vervangen hoeven te worden. Daarnaast neemt het plaatsen van een prefab gebouw minimale tijd in beslag. Alle materialen worden kant-en-klaar geleverd en wij plaatsen de woning ter plekke.

Geïnteresseerd in een prefab gastenverblijf?

Heeft u baat bij een kant-en-klaar gastenverblijf, compleet uitgerust met verwarming, airco, keuken en badkamer? Neem snel contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij houden altijd rekening met al uw wensen en het beschikbare budget.

Vraag hier uw offerte aan of bespreek de mogelijkheden