Logo Goed Verblijven

Poolhouse

ONZE

Poolhouse

Filters

Wilt u een houten poolhouse bouwen of kopen? Daarvoor bent u bij Goed Verblijven aan het goede adres. Wij zijn experts in houten bouwwerken en onze poolhouses worden volledig conform uw wensen gebouwd. Op deze pagina staan onze afgeronde projecten die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie. Interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Poolhouse bouwen in verschillende stijlen

Een poolhouse is een prachtige uitbreiding van uw zwembad in de tuin. Met een poolhouse wordt een comfortabel verblijf gecreëerd, waarmee u nog meer van buiten geniet. Een fijne plek om bij te komen na het zwemmen, welke u volledig zelf in kunt richten.

Doordat wij maatwerk leveren kunnen wij poolhouses in verschillende stijlen bouwen. Hierbij heeft u keuze uit bijvoorbeeld een poolhouse in moderne, landelijke of luxe uitvoering. Elk poolhouse voor uw zwembad kan naar gelieven worden ingericht. Zo kunt u kiezen voor een poolhouse met sanitaire voorzieningen, omkleedruimte, een prachtig terras of met extra opslagruimte.

Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Poolhouse modern

Wilt u een verblijf met een strakke uitstraling? Dan is een modern poolhouse de oplossing. Door gebruik te maken van Ceder hout en een plat dak toe te passen krijgt uw poolhouse een strakke afwerking. Daarnaast zijn de binnenwanden van poolhouses in moderne stijl doorgaans afgewerkt met platen, welke in de gewenste kleur kunnen worden geverfd. Wilt u weten wat de kosten zijn? De prijs van een modern poolhouse is afhankelijk van uw wensen, de materialen die wij nodig hebben en de tijd voor de bouw. Neem contact op voor een offerte op maat.

Poolhouse landelijk

Liever een poolhouse met een landelijk karakter? Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden, door bijvoorbeeld te kiezen voor een zadeldak. Daarnaast zorgt gevelbekleding van Douglas hout ook voor een landelijke uitstraling. Om dit in de inrichting van uw poolhouse door te voeren kunnen wij inpandig ook houtaccenten aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan gebinten en binnenwanden die zijn voorzien van betimmering. Benieuwd naar de kosten? De prijs van een landelijk poolhouse hangt af van uw wensen. Daarnaast spelen ook de nodige materialen en de tijd voor bouw een rol. Neem contact op voor een offerte op maat.

Luxe poolhouse

Ook voor een luxe poolhouse bent u bij Goed Verblijven aan het juiste adres. Kenmerkend aan een luxe verblijf of poolhouse zijn de functionaliteiten. Deze poolhouses worden namelijk veelal voorzien van de meest uiteenlopende faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een tuinkeuken, privé sauna of een bar om met vrienden en familie samen te komen. Zo is een luxe poolhouse een perfecte uitbreiding van uw zwembad, waarbij u de mooiste feesten kunt organiseren. Een prachtig voorbeeld van een luxe poolhouse is ons Eindhoven model.

Houten poolhouse

Houten bouwwerken, de specialiteit van Goed Verblijven. Zo kunnen wij ook geheel conform uw wensen een houten poolhouse bouwen. Door ervaring beschikken wij over de juiste kennis, zodat wij u goed kunnen adviseren. Denk bijvoorbeeld aan de houtsoort die het beste aansluit op de door u gewenste uitstraling, de meest praktische indeling en hoe uw poolhouse het beste bij uw zwembad past. Kortom: voor elke situatie weten wij een passende oplossing te vinden. Op zoek naar exacte poolhouse prijzen? Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij op voorhand geen exacte prijs geven. Vraag daarom een offerte aan om een indicatie te krijgen van de kosten voor een poolhouse.

Poolhouse bouwen in kort tijdsbestek

Het bouwen van een houten poolhouse hoeft niet lang te duren. Dit komt doordat wij veel van onze houten bouwwerken prefab maken. Dat wil zeggen dat de wanden in de fabriek worden voorbereid en klaargemaakt. Hierdoor hoeven wij op locatie minder werk te verrichten. Uw poolhouse is op deze manier snel geplaatst, zonder dat u onnodig overlast ervaart. Daarnaast kun u na de bouw uw poolhouse direct gebruiken.

Complete ontzorging bij Goed Verblijven

Het enige dat u hoeft te doen is uw poolhouse inrichten. De rest van de nodige werkzaamheden wordt door ons gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het grondwerk, de fundatie, eventuele bestrating, het sanitair, elektriciteit en de volledige technische installatie. Kortom: uw poolhouse wordt door ons sleutelklaar opgeleverd. Heeft u een tuinhuis of ander bouwwerk staan dat eerst gesloopt moet worden? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Zo heeft u voor alle sloop- en bouwactiviteiten een vast aanspreekpunt. Dat noemen wij ‘complete ontzorging’.

Wilt u ook nog meer genieten van uw zwembad door een poolhouse te laten bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.