Poolhouse Eindhoven

Vanaf € 95.000

Het poolhouse in Eindhoven staat op een uitzonderlijke locatie, u heeft geen last van verkeer en u kunt op uw oude dag genieten op een rustige locatie omringt door de stilte.

Product beschrijving

Breedtemaat: 800 cm
Dieptemaat: 700 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 600 cm
Wandbekleding: Dumowood Zweeds rabat
Dakvorm: Lessenaarsdak
Dakbedekking: Pannen
Dakisolatie: ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Poolhouse, Eindhoven

In de hoek van de achtertuin in Eindhoven staat een prachtig poolhouse. Door de moderne stijl ziet dit poolhouse er luxe en strak uit. De kleurcombinatie van wit en het hout geeft een schitterend contrast.

Het unieke aan dit poolhouse is de grote deur. De schuifdeur is van glas wat het laat lijken op een raam. Hierdoor heb je ook mooi uitzicht op de tuin en is er van buitenaf zicht op het interieur van het poolhouse. De houten vloer maakt het wat landelijker wat een prachtig effect geeft.

Ontwerp

De wandbekleding van dit poolhouse is voorzien van DumoWood. Dit is een duurzaam houtsoort doordat het een verhitting en afkoelingsproces ondergaat. Hierdoor ontstaat er een prachtige bruine kleur. Ook de isolatiekenmerken worden verbeterd door het proces.

Het dak loopt een beetje schuin wat daarom ook wel een lessenaarsdak wordt genoemd. Het voordeel van een lessenaarsdak is dat er maar één dakgoot nodig is. ook geeft een lessenaarsdak een moderne en karakteristieke uitstraling. dat past perfect bij dit poolhouse.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.