Logo Goed Verblijven

Luxe mantelzorgwoning

Luxe mantelzorgwoning

Een fijne plek, voorzien van alle gemakken en comfort: met een luxe mantelzorgwoning kunt u dit bieden aan dierbaren die zorg nodig hebben. Goed Verblijven fabriceert op maat gemaakte- en prefab luxe varianten, vervaardigd uit stevig en hoogwaardig materiaal. Een praktische, comfortabele woning, geschikt voor hulpbehoevenden en hun verzorgers. Geschakelde- of losse woningen, wat u ook wenst wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Wilt u meer informatie over het kopen van luxe mantelzorgwoningen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 05 25 – 65 51 23.

Huiselijk gevoel met hoogwaardige afwerking

De luxe mantelzorgwoningen van Goed Verblijven worden kwalitatief afgewerkt als een woning. Ze worden namelijk voorzien van een goede isolatie en afgewerkt middel gips inclusief stucwerk. In een mantelzorgwoning van Goed Verblijven voelt het als thuiskomen in een luxe woning. Bovendien beschikken onze mantelzorgwoningen over een volwaardige betonvloer. Dit in tegenstelling tot vele andere mantelzorgwoningen, die op een stalen onderstel staan waardoor u het gevoel krijgt dat u in een stacaravan woont. Door het bouwen op een betonvloer heeft u een stabiele ondergrond waardoor het werkelijk voelt als een woning.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

De voordelen van onze luxe mantelzorgwoningen

De luxe mantelzorgwoningen onderscheidt zich met name in de afwerking zoals:

  • Kwalitatief uitmuntende gevelbekleding
  • Onderhoudsarm
  • Hoogwaardige kozijnen van hardhout, kunststof of het ranke aluminium
  • Hoogwaardige isolatie waardoor eenvoudig te verwarmen en te koelen
  • Fijn wooncomfort vanwege de hoogwaardige isolatie
  • Strakke afwerking middels gips incl. stucwerk
  • Hoogwaardige installatie, warmtepomp/zonnepanelen
Houten recreatiewoning, Texel rechtervoorzijde gras

Hoogwaardig materiaal voor ieder budget

Een luxe mantelzorgwoning moet voorzien zijn van ultiem comfort. Iets waar hoogwaardige materialen voornamelijk voor zorgen. Wij ontwerpen alle varianten volledig op maat en naar smaak. Dat betekent ook dat u een luxe mantelzorgwoning eenvoudig kunt samenstellen naar budget.

Wat overigens niet betekent dat u enkel de keuze heeft uit materiaal van mindere kwaliteit. Goed Verblijven werkt namelijk enkel met het beste van het beste, zodat wij onze klanten niet alleen kunnen voorzien van optimaal comfort, maar ook van onbeperkt vertrouwen.

Pre-gefabriceerde (prefab) woningen

Wat de uitgebreide keuze aan luxe mantelzorgwoningen zo uniek maakt, is het feit dat u ook pre-gefabriceerde woningen kunt laten plaatsen. Dit zijn hoge kwaliteit woningen die u zowel online als fysiek kunt bewonderen. Maar wij geven u uiteraard graag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze fabriek. Deze prefab woningen zijn perfect om als losse woning in de tuin te plaatsen, maar de luxe mantelzorgwoning kan ook aan uw eigen woning geplaatst worden.

Luxe mantelzorgwoning kopen

Zeker wanneer u op zoek bent naar een woning die aan al uw wensen voldoet, bent u hier aan het goede adres. Ons specialisme zit in het volledig op maat realiseren van een luxe mantelzorgwoning op maat. Hierbij heeft u in eigen hand van welk materiaal we de woning realiseren, welk formaat, elektronische toepassingen, raampartijen en veel meer. Vraag onze specialisten naar alle mogelijkheden, zij helpen u graag verder.

Snel op maat & naar smaak gemaakt

Een groot voordeel van onze luxe mantelzorgwoningen is dat wij deze snel voor u kunnen realiseren. De prefab variant geeft hier een absolute garantie op, maar ook een maatwerk woning kan zeker binnen korte tijd geleverd worden. Voor een uitgebreid advies over levermogelijkheden en levertijden staat ons team graag klaar om u te woord te staan.

Neem contact op met Goed Verblijven

Is een luxe mantelzorgwoning alles wat u nodig heeft om goede zorg te kunnen verlenen aan een dierbare? Laat ons snel weten wat we voor u kunnen betekenen. Ons team van specialisten geeft graag advies over de beste woning en alle faciliteiten. Contact opnemen kan eenvoudig via ons contactformulier of vraag telefonisch via 05 25 – 65 51 23 meer informatie op over de mogelijkheden bij het kopen van een luxe mantelzorgwoning.

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!