Logo Goed Verblijven

Aanbouwen

ONZE

Aanbouwen

Filters

Als u extra woonruimte wenst, is een aanbouw de ideale oplossing. Een aanbouw moet een verlengstuk van de woning zijn. Een aanbouw van Goed Verblijven wordt volledig op maat en naar uw wensen geproduceerd. Hieronder staan diverse voorbeelden van mogelijke varianten. Uiteraard zijn deze allemaal aan uw wensen aan te passen.


Aanbouw huis

Als uw huidige woning niet genoeg verblijfsruimte biedt, zijn er meerdere mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Één van de mogelijkheden is verhuizen naar een andere woning. Maar wanneer u gehecht bent aan uw huis en de omgeving, moet u niet denken aan een complete verhuizing en alle rompslomp die daarbij komt kijken.

Het plaatsen van een aanbouw aan uw huidige woning is dan een perfecte oplossing voor het uitbreiden van uw verblijfsruimte. Tegen een relatief late investering kunt u op deze manier uw wooncomfort verhogen. Tegenwoordig mag er veel vergunningsvrij gebouwd worden, zie artikel ‘Vergunningsvrij bouwen’. Om te kijken of u een vergunning nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij zoeken het voor u uit. Als u wel een vergunning nodig heeft, kunnen wij u helpen bij de vergunningsaanvraag.

Waardetoename van uw woning

Een houten aanbouw aan de woning plaatsen, is vrij eenvoudig te realiseren. Het vraagt echter wel om expertise! Als het niet op de juiste manier aangepakt wordt, kan het uw huis makkelijk ontsieren. Hierdoor kan de waarde flink afnemen. Dit is natuurlijk nooit de opzet van het plaatsen van een aanbouw. Uiteraard is functionaliteit een vereiste, maar het verhogen van de waarde van uw huis maakt deze investering extra aantrekkelijk. Wij kunnen u adviseren hierbij adviseren. De aanbouw moet een verlengde zijn van uw huis. Door elementen van de woning te integreren in de aanbouw, kunt u de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen. Daarnaast spelen het gebruik van duurzame materialen en een functionele indeling van de ruimte ook een belangrijke rol.

Plaatsing aanbouw in een kort tijdsbestek

Doordat Goed Verblijven zoveel mogelijk voorbereidt in de fabriek, is het eenvoudig om een houten aanbouw aan uw huis te plaatsen. De wandpanelen worden in de fabriek al voorzien van de isolatie en eventueel de gevelbekleding. Deze voorbereiding is een echte tijdswinst! Wanneer u echter geen dilatatielatten wenst, wordt de aanbouw ter plaatse bekleed. De fundatie van de houten aanbouw is variërend, er moet gekeken worden naar de ondergrond en de fundatie van het huis. Aan de hand daarvan kan er een goed advies gegeven worden. Het bouwen van het tuinkantoor kan dus in een kort tijdsbestek. U heeft snel het gewenste resultaat in plaats van weken van bouwactiviteiten in uw tuin

Complete afbouw

Goed Verblijven plaatst een houten aanbouw vanaf de grond. Het begint met een gedegen fundament, waarop de aanbouw geplaatst wordt. Zoals eerder genoemd, hangt het type fundament van de situatie af. De wanden worden, naast de isolatie en de gevelbekleding, voorzien van de technische installatie. Voor de afwerking aan de binnenzijde zijn er veel opties. Deze bespreken wij graag met u.

Goed Verblijven realiseert dus niet alleen de aanbouw, maar ook het fundament, de technische installatie en de volledige afbouw. Wij zorgen voor de complete aanbouw, zodat het staat als een huis!

Bij Goed Verblijven draait alles om het realiseren van uw droomverblijf. Of u nu droomt van een mantelzorgwoning, een heerlijke recreatiewoning of een prachtige woning, wij zorgen ervoor dat elk detail aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op, dan kunnen wij de onbeperkte mogelijkheden met u bespreken. Wij voorzien u van gedegen advies, dat zal leiden tot een fantastisch eindresultaat!