Mantelzorgwoning Nieuwegein

Vanaf € 85.000

Het is een genot om te leven in deze mantelzorgwoning, dit komt voornamelijk door de riante glaspartij aan de voorzijde. Ook de strakke gevelbekleding voedt de unieke sfeer die ontstaan is. Door veel wit te gebruiken in het interieur, ontstaat een ruimtelijk gevoel.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1100 cm
Dieptemaat: 700 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 600 cm
Wandbekleding: Red Cedar
Dakvorm: Dakplaten sandwich
Dakbedekking: Dakpannen, metalen dakpanplaten, metalen aluzink platen en dakleer/shingels of golfplaten
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Model
In Nieuwegein is deze prachtige mantelzorgwoning gerealiseerd. Deze mantelzorgwoning kenmerkt zich door de riante glaspartij aan de voorzijde van aluminium welke uiterst rank zijn uitgevoerd. Tevens geeft het hout i.c.m. het glas een fraaie uitstraling. Deze mantelzorgwoning aanbouw zorgt voor een toename in het woongenot voor zowel de bewoner van de mantelzorgwoning als de hoofdbewoner van het huis welke een leuke entree heeft gekregen.

Fundatie
De fundatie bestaat uit een plaatfundering met vorstrand rondom. De plaatfundatie en zowel de vorstrand zijn geïsoleerd. Nadien is hier een zandcementvloer overheen aangebracht waar vervolgens een gietvloer op is gemaakt.

Skeletbouw
De wanden bestaan uit een regelwerk 38×184 mm. voorzien van een minerale wol. De gevelbekleding bestaat uit Cedar waarbij de binnenzijde is afgewerkt met gips incl. stucwerk.

Kozijnen
De kozijnen bestaan uit aluminium kozijnen welke zeer rank zijn uitgevoerd.

Dak
Het dak is een sandwich dakpaneel met isolatie daarin verwerkt. De onderzijde van de verdieping is voorzien van gips incl. stucwerk.

Maatwerk
ook dit model is compleet conform uw wens te maken, interesse in een houten mantelzorgwoning, recreatiewoning of tuinkantoor? Neem contact met ons op hierover.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.