Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Boskoop

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Boskoop

Voor klanten hebben wij deze riante mantelzorgwoning in Boskoop gerealiseerd. Deze hebben wij in de tuin van hun zoon gebouwd. Zo kunnen zij langer op zichzelf blijven wonen, terwijl de nodige zorg en gezelschap altijd in de buurt zijn. Deze houten mantelzorgwoning is volledig op maat gemaakt. De wensen die wij in acht hebben genomen zijn onder andere:

  • Geïsoleerde mantelzorgwoning
  • Functionele indeling
  • Optimale benutting van beschikbare ruimte

De mantelzorgwoning heeft een hoge isolatiewaarde. Dit komt doordat alle wanden zijn opgebouwd middels SIP elementen. SIP, voluit Structural Insulated Panel, is een systeem bestaande uit isolerende panelen. In deze panelen worden een binnen- en buitenblad gecombineerd met een kern van isolatie. Door de mantelzorgwoning volledig uit SIP panelen op te bouwen is deze optimaal geïsoleerd en is er het hele jaar door een aangenaam leefklimaat.

‘Een hele fijne mantelzorgwoning om in alle rust in te wonen. De overkapping aan de voorkant maakt het helemaal af. We zitten hier graag om van de natuur te genieten.’

Riante mantelzorgwoning aan het water

Er is voor gekozen om de mantelzorgwoning in Boskoop in de hoek van de tuin langs het water te bouwen. Door deze een L-vorm te geven hebben we ruimte kunnen besparen, terwijl er niet wordt ingeleverd op functionaliteit.

Deze mantelzorgwoning heeft een riante leefruimte met woonkamer en open keuken. Aan de voorzijde hebben we een glazen pui gerealiseerd. Dit zorgt voor een uitgebreid natuurlijke lichtinval en een ruimtelijke uitstraling. Daarnaast heeft men hierdoor prachtig zicht op de omgeving en over het water. Middels een gang heeft men toegang tot het aparte toilet en twee slaapkamers. Beide slaapkamers grenzen aan de badkamer.

Heeft u interesse in een houten bouwwerk? Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook een recreatiewoning, tuinhuis, poolhouse, garage of ander buitenverblijf realiseren. Deze kunnen wij geheel naar uw wensen ontwerpen en bouwen in Boskoop of op een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Wanden: Bestaande uit SIP panelen, afgewerkt met gips
Dak: Zadeldak met vlakke dakpannen
Gevel: Bekleed met thermisch gemodificeerd hout
Deuren/ramen: Bestaande uit aluminium kozijnen

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD