Mantelzorgwoning Reeuwijk

Reeuwijk

BEVINDINGEN KLANT

Mantelzorgwoning Boskoop

Voor klanten in Boskoop hebben wij deze riante mantelzorgwoning gerealiseerd. Deze hebben wij in de tuin van hun zoon gebouwd. Zo kunnen onze klanten langer op zichzelf blijven wonen, terwijl nodige zorg en gezelschap altijd in de buurt zijn. Deze houten mantelzorgwoning op maat hebben wij volledig volgens de wensen van onze klanten gebouwd. De wensen die wij in acht hebben genomen zijn onder andere:
• Geïsoleerde mantelzorgwoning
• Functionele indeling
• Optimale benutting van beschikbare ruimte

Deze mantelzorgwoning heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Dit komt doordat alle wanden zijn opgebouwd middels SIP elementen. SIP, voluit Structural Insulated Panel, is een systeem bestaande uit isolerende panelen. In deze panelen worden een binnen- en buitenblad gecombineerd met een kern van isolatie. Door meerdere SIP elementen met elkaar te koppelen worden muren gevormd. Door de mantelzorgwoning volledig uit SIP panelen op te bouwen is deze optimaal geïsoleerd. Zo kan men het hele jaar door in dit mantelzorgwoning model goed verblijven.

‘Een hele fijne mantelzorgwoning om in alle rust in te wonen. De overkapping aan de voorkant maakt het helemaal af. We zitten hier graag om van de natuur te genieten.’

Er is voor gekozen om deze mantelzorgwoning in de hoek van de tuin langs het water te bouwen. Door deze een L-vorm te geven hebben we ruimte kunnen besparen, terwijl de mantelzorgwoning niet hoeft in te leveren op functionaliteit. Zo kan men optimaal genieten van alle mantelzorgwoning voordelen.
Deze mantelzorgwoning heeft een riante leefruimte met woonkamer en open keuken. Aan de voorzijde hebben we een glazen pui gerealiseerd. Dit zorgt voor een uitgebreid natuurlijke lichtinval en een ruimtelijke uitstraling. Daarnaast heeft men hierdoor prachtig zicht op de omgeving en over het water.
Middels een gang heeft men toegang tot het aparte toilet en twee slaapkamers. Beide slaapkamers grenzen aan de badkamer. Deze functionele indeling is tot stand gekomen uit een overzichtelijke mantelzorgwoning plattegrond.
Deze mantelzorgwoning is volledig volgens de wensen van onze klanten gebouwd. Naar wens kan deze ook worden ingericht als recreatiewoning of gastenverblijf. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook een recreatiewoning, tuinhuis, poolhouse, garage of ander buitenverblijf realiseren. Deze kunnen wij geheel naar uw wensen ontwerpen en bouwen. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Wanden: Bestaande uit SIP panelen, afgewerkt met gips
Dak: Zadeldak met vlakke dakpannen
Gevel: Bekleed met thermisch gemodificeerd hout
Deuren/ramen: Bestaande uit aluminium kozijnen

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu