Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Amsterdam

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Amsterdam

Voor klanten hebben wij dit tuinkantoor in Amsterdam gebouwd. Zij waren op zoek naar een betaalbaar tuinkantoor dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Voor het bouwen van dit kantoor in de tuin hebben wij de wensen van onze klanten in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Multifunctioneel
  • Met extra berging
  • Geïsoleerd tuinkantoor

De gevelbekleding bestaat uit een combinatie van gemodificeerd hout en Nobelwood met UV-protectie. Hierdoor is het tuinkantoor bestand tegen alle weersinvloeden en wordt een lange levensduur gegarandeerd. De combinatie van natuurlijk hout met zwart geeft het geheel een strakke, moderne en unieke uitstraling.

Om ervoor te zorgen dat het kantoor helemaal opgaat in de omgeving hebben wij een groendak toegepast. Dit geeft de mogelijkheid om gras en andere beplanting op het dak te laten groeien. Niet alleen zorgt dit voor een mooie verlenging van de tuin, maar het draagt ook bij aan isolatie. Een groendak helpt warmte van de zon buiten te houden, terwijl warmte van binnen beter behouden blijft.

‘De overstek is een hele mooie toevoeging. Prachtig om door een soort poort naar binnen en buiten te lopen en het zorgt ook nog eens voor de nodige schaduw in het kantoor zelf.’

Ongestoord werken in Amsterdam

Het Amsterdamse tuinkantoor is verder uitgebreid met een opslag, welke via een aparte deur aan de voorzijde bereikbaar is. Zo kan onze klant ongestoord blijven werken wanneer iemand anders naar de opslagruimte moet. Daarnaast hebben we het kantoor voorzien van toilet en douche. Zo kan dit kantoor ook worden ingericht als gastenverblijf. Door de grote raampartijen en de dubbele openslaande deur aan de voorzijde kan het tuinkantoor direct met buiten worden betrokken. Dit maakt het geheel een oase in het groen midden in de stad. Zo kan men productief kantoorwerk doen vanuit huis, maar dan wel met de nodige rust en privacy.

Dit tuinkantoor is conform de wensen van onze klanten gebouwd. Ook een garage, tuinhuis, recreatiewoning, mantelzorgwoning, gastenverblijf en meer kunnen wij realiseren. Wij leveren maatwerk dat geheel naar uw wensen kan worden vervaardigd. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat groendak
Gevel: Bekleed met gemodificeerd hout en Nobelwood
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD