Aanbouw

Den Bosch

Vanaf € 45.000

Het tuinkantoor Den Bosch is uitgerust in Ceder, hierdoor heeft het geheel een prachtige luxe uitstraling. De wanden zijn voorzien van de benodigde isolatie, nu kunt u ook in de winter met plezier van uw tuinkantoor genieten.

Product beschrijving

Breedtemaat: 300 cm
Dieptemaat: 400 cm
Wandhoogte: 240 cm
Nokhoogte: 270 cm
Wandbekleding: Western Red Cedar
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Houten aanbouw, tuinkantoor Den Bosch

Het tuinkantoor is opgebouwd op een hardhouten fundering op palen. Op de fundering is een geïsoleerde vloer aangebracht. De wanden bestaan uit regelwerk met red ceder gevelbekleding daartussen is isolatie aangebracht. De binnenzijde is afgewerkt door middel van gipsplaten. De naden tussen de platen zijn eveneens afgewerkt.

Het tuinkantoor is tegen een bestaande woning aangebouwd. De doorbraak vanaf de bestaande woning is afgetimmerd met gips. De stenen muur wordt eveneens voorzien van gipsplaten zodat de aanbouw aan de binnenzijde volledig is afgewerkt.

Het geheel wordt volledig opgeleverd inclusief 4 dubbele wandcontact dozen. Tevens wordt er één lichtpunt met schakelaar voorzien.

Het dak wordt voorzien van de benodigde isolatie, vellinghout en EPDM folie. Het plafond wordt voorzien van een gipsplafond inclusief stucwerk.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.