Aanbouw

Doornspijk

Vanaf € 44.000

De hal in de aanbouw Doornspijk is een prachtige plek om het huis binnen te treden. Door het gebruik van strakke lijnen en sierlijke deuren heeft de aanbouw een vriendelijke uitstraling. Het toilet is voorzien van een raam met matglas. Hierdoor komt er natuurlijk licht in de badkamer. Door het matglas is de privacy echter maximaal beschermd.

Product beschrijving

Breedtemaat:
Dieptemaat:
Wandhoogte:
Nokhoogte:
Wandbekleding:
Dakvorm:
Dakbedekking:
Dakisolatie:
Materiaal ramen en deuren:

Plattegrond

De deuren in deze aanbouw zijn de gerenoveerde deuren uit de woning. Hierin zie je het oog voor detail op een prachtige manier terugkomen. De hal in de aanbouw Doornspijk is een prachtige plek om het huis binnen te treden. Door het gebruik van strakke lijnen en sierlijke deuren heeft de aanbouw een vriendelijke uitstraling.

In de badkamer van de aanbouw is een bad geplaatst. Dit 2 persoons-bad is van de meeste gemakken voorzien. De badkamer is voorzien van een badmeubel met 2 losse waskommen. Deze moderne combinatie zorgt voor een luxe en moderne uitstraling. Het plafond van de badkamer is volledig gestuct en voorzien van sauswerk.

Buiten de aanbouw is een overkapping geplaatst. Door deze overkapping lopen de overstekken van het huis prachtig door in de overkapping. Onder de overkapping van de aanbouw zijn 2 lampen gemonteerd. Deze lampen zorgen voor een prachtige avondverlichting.

Meerdere foto’s zijn hier te vinden

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.