Logo Goed Verblijven

Luxe buitenverblijf

Geschreven door:

Luxe buitenverblijf

Of u nu op zoek bent naar een exclusieve plek om te ontspannen, te werken of tijd door te brengen met uw dierbaren, een luxe buitenverblijf biedt de perfecte oplossing en is van alle gemakken voorzien. Bij Goed Verblijven wordt uw luxe buitenverblijf of poolhouse volledig op maat gemaakt. Hierdoor heeft u maximaal invloed op de maatvoering, materiaalgebruik en positionering in de tuin. Bijna alles is hierin mogelijk.

Kwaliteit en comfort

Een luxe buitenverblijf biedt het ultieme comfort waar u naar verlangt. Met een solide fundering, complete installaties zoals elektra en verwarming, en een strakke wandafwerking, is uw buitenverblijf een lust voor het oog en altijd gereed voor gebruik. Bij Goed Verblijven staan we garant voor hoge kwaliteit. Met jarenlange ervaring in maatwerk en een uitgebreid standaard assortiment van buitenverblijven, kunnen wij vrijwel altijd de gewenste oplossing bieden.

Vergroot de mogelijkheden van uw tuin en laat een luxe buitenverblijf realiseren. Neem contact op met Goed Verblijven of vraag vrijblijvend een offerte aan

Luxe buitenverblijven

De buitenverblijven van Goed Verblijven kenmerken zich in luxe door bijvoorbeeld het volgende:

  • Betonvloer met wapening, gevlinderd ook mogelijk
  • Wanden optimaal geïsoleerd
  • Voorzien van eventuele buitenhaard, in het stucwerk
  • Ranke kozijnen, middels aluminium puien
  • Strakke afwerking, dit kan mede door gebruik te maken van materialen met een hoge kwaliteit, zoals gevelbekleding.
Tuinkantoor Zeist

Luxe uitstraling buitenverblijf

De materiaalkeuze draagt in grote mate bij aan de algehele uitstraling van uw luxe buitenverblijf. Wij bieden een breed scala aan opties, van open gevelbekleding tot Red Cedar, dat prachtig vergrijst, of wat klassieker met Zweeds rabat. Door materialen te combineren, kunt u een eigentijdse en rijkelijke uitstraling creëren waarbij luxe zich echt laat zien.

Geniet het hele jaar van uw luxe buitenverblijf

Een buitenverblijf is niet alleen ideaal voor de zomermaanden, maar biedt ook uitkomst tijdens de wintermaanden. Bij Goed Verblijven kunnen we uw buitenverblijf voorzien van glazen schuifwanden, waardoor u de mogelijkheid heeft om het verblijf af te sluiten zonder het uitzicht op uw omgeving te verliezen. Sluit de schuifwanden wanneer er wind staat en de buitentemperatuur lager is, zodat u comfortabel en warm kunt genieten van uw buitenverblijf. Bij mooi weer kunt u de schuifwanden openen en volop genieten van de buitenlucht. Een luxe buitenverblijf biedt dus het hele jaar door plezier en ontspanning.

Ontdek de mogelijkheden

Op onze website vindt u tal van projecten die de vele mogelijkheden van onze buitenverblijven laten zien. Uiteraard is alles aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw luxe buitenverblijf.

Met een op maat gemaakt buitenverblijf van Goed Verblijven bent u verzekerd van hoge kwaliteit, maatwerk en vakmanschap. Of u nu wilt ontspannen in de zomerzon of gezellig wilt vertoeven in de wintermaanden, een luxe buitenverblijf is de ideale keuze.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Huis bouwen

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB)

Bekijk voorbeeld

Wat is de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen? Dit wordt ook wel afgekort als ‘wet kwaliteitsborging’ genoemd. Bij alle vergunning plichtige bouwwerken is deze wet na 1 januari 2024 van kracht.

Tuinkantoor Zeist

Houten vakantiehuis bouwen

Bekijk voorbeeld

Een vakantiehuis of vakantiewoning bouwen van een natuurlijk materiaal? Waarom dan niet kiezen voor hout, dit bouwmateriaal is duurzaam en op natuurlijke wijze hernieuwbaar. Wij adviseren u graag!