Logo Goed Verblijven

Betaalbaar tuinkantoor

Geschreven door:

Betaalbaar tuinkantoor: Comfort en kwaliteit voor een goede prijs

Een betaalbaar tuinkantoor is een trend die al een tijdje in opkomst is. Veel mensen werken tegenwoordig vanuit huis en het is belangrijk om een rustige en productieve werkplek te hebben. Een tuinkantoor vormt hier de ideale oplossing. Maar hoe zorgt u ervoor dat u het juiste, betaalbare tuinkantoor vindt dat bij u past?

Prijs van een betaalbaar tuinkantoor

Een betaalbaar tuinkantoor hoeft absoluut niet onder te doen voor een duurder kantoor. Dankzij het gebruik van goedkopere, maar kwalitatief sterke materialen, kunnen we onze kantoren bouwen voor een scherpe prijs. Het ontwerp van het kantoor is bepalend voor de prijs van het tuinkantoor. Aspecten zoals gevelbekleding, kozijnwerk, mate van afwerken en installatie beïnvloeden de kosten.

De prijzen van onze houten tuinkantoren variëren van €30.000, — tot het oneindige.

Heeft u interesse in een tuinkantoor? Neem contact op met Goed Verblijven. Onze specialisten vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden. Bel gerust naar 0525-655123 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Tuinkantoren via Goed Verblijven

✓ Betaalbare tuinkantoren
✓ Korte bouwtijden dankzij prefabricage
✓ Optimale isolatie
✓ Elektra, data-aansluiting en verwarming mogelijk
✓ Maatwerk mogelijk

Tuinkantoor Zeist

Ontwerpmogelijkheden voor een betaalbaar tuinkantoor

Er zijn verschillende manieren om een betaalbaar tuinkantoor te ontwerpen. Door te kiezen voor eenvoudige rechte vormen en een plat dak, kunnen we zoveel mogelijk prefab produceren. Dit maakt de plaatsing eenvoudiger en goedkoper. Ook een tuinkantoor op een houten geïsoleerde vloerconstructie is een slimme keuze. Deze constructie zorgt voor een aantrekkelijke prijs, terwijl het nog steeds een comfortabele en efficiënte werkplek biedt.

Tuinkantoor door expert of liever zelf?

Wilt u het bouwen van een voordelig tuinkantoor overlaten aan onze specialisten? Wij zijn u graag van dienst. U kunt het bouwproject van a tot z aan ons overlaten: van ontwerp tot aan het bouwen. Gaat u liever zelf aan de slag met het bouwen van uw kantoor? Dat is ook mogelijk! Onze specialisten kunnen de materialen kant-en-klaar voor u leveren zodat u zelf het tuinkantoor kunt realiseren binnen budget.

Persoonlijk advies

Iedereen heeft andere behoeften en voorkeuren als het gaat om een werkruimte. Daarom bieden wij persoonlijk advies om gezamenlijk tot een ontwerp te komen dat zowel aanspreekt als betaalbaar is. Neem contact met ons op en laat ons u assisteren bij het vinden van uw ideale, betaalbare tuinkantoor.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Kangoeroewoning bouwen

Wat is een kangoeroewoning?

Bekijk voorbeeld

Een kangoeroewoning is een woning die bestaat uit twee zelfstandige wooneenheden. De naam is afgeleid van een kangoeroe die zorgt voor het jong (de zorgbehoevende) in de buidel. Lees deze blog voor meer informatie!

Houten recreatiewoning, Texel buitenzijde met tuin

Recreatiewoning op maat

Bekijk voorbeeld

Weelderig groen, natuurlijke waterpartijen, rust, bosrijke omgeving, bruisende golven… Iedereen heeft weer andere voorwaarden bij het zoeken naar een locatie voor een recreatiewoning. Wanneer u deze gevonden heeft begint het proces waar wij goed in zijn.