Logo Goed Verblijven

Betaalbaar tuinkantoor

Betaalbaar tuinkantoor: Comfort en kwaliteit voor een goede prijs

Een betaalbaar tuinkantoor is een trend die al een tijdje in opkomst is. Veel mensen werken tegenwoordig vanuit huis en het is belangrijk om een rustige en productieve werkplek te hebben. Een tuinkantoor vormt hier de ideale oplossing. Maar hoe zorgt u ervoor dat u het juiste, betaalbare tuinkantoor vindt dat bij u past?

Prijs van een betaalbaar tuinkantoor

Een betaalbaar tuinkantoor hoeft absoluut niet onder te doen voor een duurder kantoor. Dankzij het gebruik van goedkopere, maar kwalitatief sterke materialen, kunnen we onze kantoren bouwen voor een scherpe prijs. Het ontwerp van het kantoor is bepalend voor de prijs van het tuinkantoor. Aspecten zoals gevelbekleding, kozijnwerk, mate van afwerken en installatie beïnvloeden de kosten.

De prijzen van onze houten tuinkantoren variëren van €30.000, — tot het oneindige.

Heeft u interesse in een tuinkantoor? Neem contact op met Goed Verblijven. Onze specialisten vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden. Bel gerust naar 0525-655123 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Tuinkantoren via Goed Verblijven

✓ Betaalbare tuinkantoren
✓ Korte bouwtijden dankzij prefabricage
✓ Optimale isolatie
✓ Elektra, data-aansluiting en verwarming mogelijk
✓ Maatwerk mogelijk

Zeist, tuinkantoor, gastenverblijf

Ontwerpmogelijkheden voor een betaalbaar tuinkantoor

Er zijn verschillende manieren om een betaalbaar tuinkantoor te ontwerpen. Door te kiezen voor eenvoudige rechte vormen en een plat dak, kunnen we zoveel mogelijk prefab produceren. Dit maakt de plaatsing eenvoudiger en goedkoper. Ook een tuinkantoor op een houten geïsoleerde vloerconstructie is een slimme keuze. Deze constructie zorgt voor een aantrekkelijke prijs, terwijl het nog steeds een comfortabele en efficiënte werkplek biedt.

Tuinkantoor door expert of liever zelf?

Wilt u het bouwen van een voordelig tuinkantoor overlaten aan onze specialisten? Wij zijn u graag van dienst. U kunt het bouwproject van a tot z aan ons overlaten: van ontwerp tot aan het bouwen. Gaat u liever zelf aan de slag met het bouwen van uw kantoor? Dat is ook mogelijk! Onze specialisten kunnen de materialen kant-en-klaar voor u leveren zodat u zelf het tuinkantoor kunt realiseren binnen budget.

Persoonlijk advies

Iedereen heeft andere behoeften en voorkeuren als het gaat om een werkruimte. Daarom bieden wij persoonlijk advies om gezamenlijk tot een ontwerp te komen dat zowel aanspreekt als betaalbaar is. Neem contact met ons op en laat ons u assisteren bij het vinden van uw ideale, betaalbare tuinkantoor.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Zorgunit

Een zorgunit laten bouwen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u merkt dat u meer zorg nodig heeft, maar niet naar een zorginstelling wil, dan is een zorgunit echt iets voor u. Het is de ideale optie om bij uw mantelzorger in de buurt te wonen. Het bouwen van een zorgunit in de tuin is dé oplossing.

Mantelzorgwoning

Werkwijze realisatie mantelzorgwoning

Bekijk voorbeeld

Help, ik moet een mantelzorgwoning aanschaffen maar waar doe ik goed aan? Dit is een veelvoorkomende vraag welke Goed Verblijven vaak hoort. Graag beantwoorden wij deze vraag.

Menu