Prefab tuinkantoor

Wat is er fijner dan werken in uw eigen vertrouwde omgeving? Een prefab tuinkantoor maakt dit mogelijk. Met een tuinkantoor kunt u in het comfort van uw eigen omgeving werken aan uw projecten, u concentreren en toch genieten van de rust van uw eigen achtertuin. Bovendien bent u met een tuinkamer dichtbij huis en dit kan u best wat tijdwinst opleveren. Heeft u ook interesse in een tuinkantoor? Neem contact op met Goed Verblijven. Onze specialisten vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via 0525-655123 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

De voordelen van onze service
✓ Korte bouwtijden dankzij prefabricage
✓ Uitsluitend de beste materialen
✓ Optimale isolatie
✓ Elektra, data-aansluiting en verwarming mogelijk
✓ Maatwerk mogelijk

Zeist, tuinkantoor, gastenverblijf

Wat is een prefab tuinkantoor?
Wellicht heeft u ooit al een tuinkantoor gezien. Dit is een werkruimte in de tuin waar u in alle rust uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Een tuinkantoor is vooral erg geliefd onder mensen die veel vanuit huis werken, maar ook voor mensen die graag aan de slag gaan met projecten en toch willen genieten van de rust van hun eigen tuin. Echter, er bestaat ook zoiets als prefab tuinkantoren. Prefab is een afkorting voor prefabricage. Dit is een proces in de bouw waarbij materialen vooraf in een fabriek tot elementen worden gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats worden gebracht en worden verwerkt. Het voordeel van een prefab tuinkantoor is dat het minder tijd kost om het tuinkantoor in elkaar te zetten. De elementen zijn immers klaar voor gebruik.

Prefab tuinkantoor realiseren in korte tijd
Met een tuinkantoor kunt u tegen een relatief lage investering een rustige werkruimte creëren. Daarnaast kent een prefab tuinkantoor nog veel meer voordelen. Zo realiseren we met prefabricage een veel kortere bouwtijd. Dit komt doordat we zoveel mogelijk werk voorbereiden in de fabriek. Dit zorgt ervoor dat we de tuinkamer snel en eenvoudig kunnen plaatsen. Ook worden de wandpanalen in de fabriek al voorzien van isolatie en eventueel van gevelbekleding. Indien gewenst kan het kantoor ook ter plaatse worden bekleed. Bovendien kan een tuinkamer ook dienen als werkruimte, hobbyruimte, opslagruimte, man cave of gastenverblijf.

Thuiswerken in uw tuinkantoor
Het jaar 2021 was hét jaar voor het tuinkantoor. Door de coronamaatregelen en het advies om thuis te werken kwam men tot de conclusie dat een afzonderlijke ruimte van grote toegevoegde waarde is. Stel u eens een werkomgeving voor waarbij u thuis aan de keukentafel werkt: u bent onderdeel van alle gesprekken en u heeft continu drukte om u heen. Uw productiviteit daalt aanzienlijk en bovendien wordt uw gemoedstoestand er ook niet beter op. De oplossing hiervoor is eenvoudig: een tuinkantoor. Met een tuinkantoor trakteert u uzelf elke ochtend op een korte wandeling – afhankelijk van de grote van uw tuin – naar uw tuinkantoor. U komt tot rust in uw fijne werkruimte waarna u ongestoord aan de slag kunt gaat. Aan het einde van de werkdag laat u uw spullen in de ruimte liggen en vertrekt u weer naar huis. Niemand heeft last van de mappen, papieren en ander spullen die u heeft laten liggen. Zeg nou zelf: dat is heel anders dan werken aan de keukentafel!

Prefab tuinkantoor bouwen: door expert of liever zelf?
Wilt u het bouwen van een prefab tuinkantoor overlaten aan onze specialisten? Wij zijn u graag van dienst. U kunt het bouwproject van a tot z aan ons overlaten: van ontwerp tot aan het bouwen. Gaat u liever zelf aan de slag met het bouwen van uw kantoor? Dat is ook mogelijk! Onze specialisten kunnen de materialen kant-en-klaar voor u leveren zodat u zelf het tuinkantoor kunt bouwen.

Prefab tuinkantoor voorzien van elektra
Om optimaal te kunnen werken in uw prefab tuinkantoor, is elektriciteit een must. U heeft het nodig om apparaten zoals computers en laptops erop aan te sluiten, maar ook om het kantoor te voorzien van een behaaglijke temperatuur. Wij snappen dat een tuinkantoor het gehele jaar gebruiksvriendelijk moet zijn. Hierdoor zijn onze tuinkantoren altijd voorzien van optimale isolatie. Ook kunnen we zorg dragen voor elektra, verwarming en eventueel een vaste data-aansluiting. Hierdoor kunt u zelfs in de koude winters en hete zomers werken met een fijne temperatuur.

Vergunningsvrij bouwen?
Wij zoeken het voor u uit! Wist u dat er momenteel veel vergunningsvrij gebouwd mag worden? Zie artikel vergunningsvrij bouwen voor meer informatie. Om te controleren of u een vergunning nodig heeft voor het bouwen van een prefab tuinkantoor, kunt u contact met ons opnemen. We zoeken dit graag voor u uit.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over onze prefab tuinkantoren? Neem gerust contact met ons op via 0525- 655123 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Menu