Logo Goed Verblijven

Prefab tuinkantoor

Tuinkantoor prefab

Wat is er fijner dan werken in uw eigen vertrouwde omgeving? Een prefab tuinkantoor maakt dit mogelijk. Met een tuinkantoor kunt u in het comfort van uw eigen omgeving werken aan uw projecten, u concentreren en toch genieten van de rust van uw eigen achtertuin. Bovendien kan een prefab tuinkantoor in korte tijd worden geplaatst doordat de wanden worden klaargemaakt in de fabriek.

Heeft u ook interesse in een tuinkantoor? Neem contact op met Goed Verblijven. Onze specialisten vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden. Bel gerust naar 0525-655123 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Prefab bij Goed Verblijven

✓ Korte bouwtijden dankzij prefabricage
✓ Uitsluitend de beste materialen
✓ Optimale isolatie
✓ Elektra, data-aansluiting en verwarming mogelijk
✓ Maatwerk mogelijk

Zeist, tuinkantoor, gastenverblijf

Wat is een prefab tuinkantoor?

Wellicht heeft u ooit al een tuinkantoor gezien. Een tuinkantoor is erg geliefd onder mensen die veel vanuit huis werken, maar ook voor mensen die graag aan de slag gaan met projecten en toch willen genieten van de rust van hun eigen tuin.

Er bestaat ook zoiets als prefab tuinkantoren. Prefab is een afkorting voor prefabricage. Dit is een proces in de bouw waarbij materialen vooraf in een fabriek tot elementen worden gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats worden gebracht en worden verwerkt. Het voordeel van een prefab tuinkantoor is dat het minder tijd kost om het tuinkantoor in elkaar te zetten. De elementen zijn immers klaar voor gebruik.

Prefab tuinkantoor kopen in korte tijd

Met een tuinkantoor kunt u tegen een relatief lage investering een rustige werkruimte creëren. Daarnaast kent een prefab tuinkantoor nog veel meer voordelen.

Zo realiseren we met prefabricage een veel kortere bouwtijd. Dit komt doordat we zoveel mogelijk werk voorbereiden in de fabriek. Dit zorgt ervoor dat we de tuinkamer snel en eenvoudig kunnen plaatsen. Ook worden de wandpanalen in de fabriek al voorzien van isolatie en eventueel van gevelbekleding. Indien gewenst kan het kantoor ook ter plaatse worden bekleed. Bovendien kan een tuinkamer ook dienen als werkruimte, hobbyruimte, opslagruimte of gastenverblijf.

Tuinkantoor door expert of liever zelf?

Wilt u het bouwen van een prefab tuinkantoor overlaten aan onze specialisten? Wij zijn u graag van dienst. U kunt het bouwproject van a tot z aan ons overlaten: van ontwerp tot aan het bouwen. Gaat u liever zelf aan de slag met het bouwen van uw kantoor? Dat is ook mogelijk! Onze specialisten kunnen de materialen kant-en-klaar voor u leveren zodat u zelf het tuinkantoor kunt bouwen.

Prefab tuinkantoor voorzien van elektra

Om optimaal te kunnen werken in uw prefab tuinkantoor, is elektriciteit een must. U heeft het nodig om apparaten zoals computers en laptops erop aan te sluiten, maar ook om het kantoor te voorzien van een behaaglijke temperatuur. Wij snappen dat een tuinkantoor het gehele jaar gebruiksvriendelijk moet zijn. Hierdoor zijn onze tuinkantoren altijd voorzien van optimale isolatie. Ook kunnen we zorg dragen voor elektra, verwarming en eventueel een vaste data-aansluiting. Hierdoor kunt u zelfs in de koude winters en hete zomers werken met een fijne temperatuur.

Goed Verblijven, de expert in houtbouw

Wilt u een prefab tuinkantoor kopen die helemaal aansluit op uw situatie? We ontwerpen van begin tot eind met alle details tot in de puntjes uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op via 0525- 655123 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning Noordwijk

Afwerking badkamer

Bekijk voorbeeld

Om de wanden van uw nieuwe badkamer mooi af te werken, gebruiken wij de kant en klare wandpanelen van Fibo Trespo.  Deze panelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van wanden in ruimtes zoals badkamer en toilet. Het resultaat is; schitterende wanden.

Houten aanbouw Ede

Een aanbouw aan uw woning

Bekijk voorbeeld

U kent het wel, ruimtegebrek in de woning en de wens om de woning uit te bouwen. Met een aanbouw aan uw woning is dat mogelijk. Tegen een relatief lage investering krijgt u extra bewoonbare oppervlakte bij uw woning. Een aanbouw kan diverse functies hebben.

Menu