Logo Goed Verblijven

Luxe tuinkantoor

Geschreven door:

Luxe tuinkantoor: meer dan alleen een werkplek

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden en met deze verandering groeit de vraag naar comfortabele werkplekken aan huis. Een luxe tuinkantoor biedt uitkomst. Met een luxe tuinkantoor kunt u de perfecte balans vinden tussen werk en privé, zonder concessies te doen aan comfort en stijl.

Bij het horen van de term ’tuinkantoor’ denkt u wellicht aan een eenvoudige, geïsoleerde blokhut. Het team van Goed Verblijven staat klaar om uw droom te realiseren en u te helpen bij het creëren van een tuinkantoor dat niet onderdoet voor menig woning. De luxe van uw tuinkantoor kunt u zelf bepalen.

Heeft u interesse in een tuinkantoor? Neem contact op met Goed Verblijven. Onze specialisten vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden. Bel gerust naar 0525-655123 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ontwerp van het luxe tuinkantoor

Het ontwerp van uw tuinkantoor is cruciaal voor de uitstraling ervan. Een goed ontworpen tuinkantoor is een sieraad voor de tuin, een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Onze ontwerpers zijn bedreven in het creëren van tuinkantoren die naadloos aansluiten bij de woning zonder te overheersen. Daarnaast kunnen we mooi spelen met het ontwerp door bijvoorbeeld elementen van het woonhuis terug te laten komen in het tuinkantoor. Zodoende is er verbinding tussen de twee gebouwen.

Bij Goed Verblijven vinden we het ook leuk om een verrassingseffect toe te passen in het ontwerp van uw tuinkantoor. Zo hebben we bij een luxe tuinkantoor in Doornspijk een opvallend materiaal, zoals RED CEDAR, aan de voorzijde gebruikt, terwijl de achterzijde ingetogen is. Dit spel met contrasten en texturen kan een unieke dynamiek aan uw tuin toevoegen.

Wat we ook veel doen is een sterk contrast aanbrengen tussen het kantoor en het woonhuis. Zo kan er een verschil gemaakt worden tussen modern en klassiek. De stijlen kunnen dan mooi overlopen in elkaar.

Tuinkantoren via Goed Verblijven

✓ Luxe tuinkantoren
✓ Hoogwaardige materialen
✓ Optimale isolatie
✓ Elektra, data-aansluiting en verwarming mogelijk
✓ Maatwerk mogelijk

Tuinkantoor Zeist

Materiaalkeuze voor luxe uitstraling

De materiaalkeuze draagt in grote mate bij aan de algehele uitstraling van uw luxe tuinkantoor. Wij bieden een breed scala aan opties, van open gevelbekleding tot Red Cedar, dat prachtig vergrijst, of wat klassieker met Zweeds rabat. Door materialen te combineren, kunt u een eigentijdse en rijkelijke uitstraling creëren waarbij luxe zich echt laat zien.

Interieur met comfort en klasse

Naast de buitenzijde is het interieur ook van groot belang. Een tuinkantoor kunnen we volledig afwerken met mooie, luxe materialen. Zo kunnen we gevelelementen van buiten terug laten komen in het tuinkantoor. Zie ook dit kantoor in Amsterdam; deze mensen kunnen binnen genieten van zicht op een boom. Het kantoor is werkelijk om een boom heen gebouwd!

De aankleding middels behang, mooie vloerafwerking en plafond maken het werkelijk af. We genieten steeds weer wanneer we het project Bussum van binnen bekijken. Van buiten is deze niet uit het oog springend, maar van binnen strak en netjes afgewerkt. Kwalitatief goed Arte behang en verf van Farrow & Ball. Kortom, een plaatje!

Installatie luxe tuinkantoor

Een luxe tuinkantoor komt echt tot zijn recht wanneer het voorzien is van een aangenaam binnenklimaat. Met behulp van een warmtepomp van Viessmann, in combinatie met vloerverwarming, kunnen we een zeer comfortabel leefklimaat creëren. Voor kleinere kantoren kunnen we ook airco, elektrische radiatoren of infraroodpanelen installeren.

Naast een comfortabel klimaat is het uiteraard ook goed om het tuinkantoor te voorzien van zonnepanelen, waarmee u bijdraagt aan uw eigen energiebehoefte en misschien zelfs energie kunt terugleveren. Indien mogelijk, voorzien we een kantoor ook vaak van een toilet, hierdoor kan het kantoor echt als werkplek gebruikt worden en hoeft u niet steeds naar uw woning te lopen.

Contact opnemen

Wenst u ook een luxe tuinkantoor? Neem contact op met Goed Verblijven, we bekijken graag samen met u de mogelijkheden!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Houten atelier, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning Emst

Mantelzorgwoning bouwen – ook vergunningsvrij

Bekijk voorbeeld

Wanneer u thuis wilt blijven wonen of bij uw kinderen of kennissen in de tuin, is een houten mantelzorgwoning een goede oplossing. Door een mantelzorgwoning heeft u comfort op maat en blijft u in uw vertrouwde omgeving.

Duurzaam huis bouwen

Een duurzaam houten huis bouwen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u op het punt staat om een huis te gaan bouwen, komt het onderwerp duurzaam bouwen al snel naar boven. Een duurzaam huis bouwen betekent dat de woning gebouwd wordt om lang mee te gaan.