Tuinkantoor Bouwen

Waarom?
Door de toenemende drukte op de weg en de daarbij alsmaar lange reistijd naar uw werk is het ‘nieuwe’ werken steeds meer actueel. Door de huidige technologie kunt u uitstekend vanuit huis uw werk doen zonder fysiek aanwezig te zijn op het bedrijf. Wanneer u echter met meerdere personen in een huis woont is het terugtrekken naar een afzonderlijke ruimte wel ideaal. De productiviteit verbeterd zodoende aanzienlijk met name wanneer het kantoor een aparte toegang heeft en los staat van het woonhuis. Een houten tuinkantoor voldoet aan die voorwaarde. Doordat dit houten tuinkantoor afzonderlijk van het woonhuis staat kunt u ideaal vanuit hier uw werk doen.

Om te kijken of u überhaupt een vergunning nodig heeft kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kijken dan of dit noodzakelijk is, momenteel mag er namelijk veel vergunningsvrij gebouwd worden, zie artikel vergunningsvrij bouwen. Wanneer het niet mag kunnen wij u ook assisteren of de aanvraag voor vergunning voor u doen!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Voordelen Tuinkantoor

Er zitten veel voordelen aan een tuinkantoor. Want wat is er nu fijner dan in volledige concentratie in uw eigen tuin uw werk te doen. Daarnaast heeft u geen last van reistijden en bent u een stuk flexibeler. Wanneer u even dient te pauzeren opent u de deur en kunt u onmiddellijk genieten van uw uitzicht en de rust van uw eigen leefomgeving. Wij maken onze tuinkantoren ook zeer duurzaam, zo is een optioneel sedumdak een prachtige toevoeging aan het milieu.

Houten tuinkantoor kopen
Wanneer u uit bent over de noodzaak of de behoeft tot aankoop van een houten tuinkantoor kan er gekeken worden naar de vorm. Een tuinkantoor moet namelijk passen in uw tuin en mogelijk deels overeenkomen met de ernaast gelegen woning. Om tot een gedegen ontwerp te komen welke voldoet aan uw wensen qua gebruiksoppervlakte en mooi in uw tuin past is er overleg nodig. Aan de hand van dit overleg telefonische, per e-mail of op locatie kunnen wij u een voorstel doen over een mogelijke vormgeving van een houten tuinkantoor.

Houten tuinkantoor bouwen
Doordat Goed Verblijven zoveel mogelijk voorbereid in de fabriek is het plaatsen van een houten tuinkantoor eenvoudig. De wandpanelen worden in de fabriek al voorzien van isolatie en eventueel de gevelbekleding. Deze voorbereiding is een tijdwinst voor het plaatsen van het tuinkantoor. Wanneer men echter geen dilatatielatten wenst wordt het tuinkantoor ter plaatse bekleed. Het bouwen van het tuinkantoor kan in een kort tijdsbestek waardoor u snel het gewenste resultaat heeft en geen weken bouwactiviteiten in uw tuin. De fundatie van het houten tuinkantoor is variërend, met name moet er gekeken worden naar de ondergrond en aan de hand daarvan kan er een goed advies gegeven worden.

Een geïsoleerd tuinkantoor
Aangezien een houten tuinkantoor een oplossing is om rustig uw werk te doen moet het er wel behaaglijk zijn. Wanneer de tempartuur op nulpunt of zelfs daarbeneden is zal eventueel kantoorwerk niet productief worden uitgevoerd. Aangezien een tuinkantoor jaarrond gebruiksvriendelijk moet zijn worden de tuinkantoren van Goed Verblijven voorzien van een optimale isolatie. Wel zo fijn om s ’winters te werken met een lekkere tempratuur rond de 22 graden. Ook in de zomer zal het houten tuinkantoor extreme hitte buiten houden door de goede isolatie. Door deze isolatie is het zomer en winter behaaglijk in uw tuinkantoor van hout!

Aangezien een tuinkantoor elektra, verwarming en eventueel een vaste data aansluiting vereist kan Goed Verblijven hiervoor zorg dragen. Met die benodigdheden wordt het plaatje namelijk compleet en kunt u zorgeloos werken in uw tuinkantoor.

Sleutelklaar tuinkantoor
Naast het fundament, technische installatie kunnen wij ook de volledige afbouw realiseren. De binnenwanden kunnen afgewerkt worden met gips, stucwerk vellingdelen. Kortom teveel mogelijkheden om op te noemen. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij de onbeperkte mogelijkheden met u doornemen en u  voorzien van een gedegen advies maar nog belangrijker een fantastisch eindresultaat!

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!

Menu