Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor bouwen

Een tuinkantoor laten bouwen

Door de toenemende drukte op de weg en de daarbij alsmaar lange reistijd naar uw werk is het ‘nieuwe’ werken steeds meer actueel. Door de huidige technologie kunt u uitstekend vanuit huis uw werk doen zonder fysiek aanwezig te zijn op het bedrijf. Wanneer u echter met meerdere personen in een huis woont is het terugtrekken naar een afzonderlijke ruimte wel ideaal. Een tuinkantoor bouwen is dan een aantrekkelijke optie. De productiviteit verbetert aanzienlijk wanneer het kantoor een aparte toegang heeft en los staat van het woonhuis.

Met of zonder vergunning bouwen

Wat komt er allemaal kijken bij een tuinkantoor laten bouwen? Is er een vergunning nodig? Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kijken dan of een vergunning noodzakelijk is; momenteel mag er namelijk veel vergunningsvrij gebouwd worden, zie artikel vergunningsvrij bouwen. Wanneer het niet mag kunnen wij u ook assisteren of de aanvraag voor vergunning voor u doen!

Voordelen van een tuinkantoor bouwen

Er zitten veel voordelen aan een tuinkantoor. Want wat is er nu fijner dan in volledige concentratie in uw eigen tuin uw werk te doen. Daarnaast heeft u geen last van reistijden en bent u een stuk flexibeler. Wanneer u even dient te pauzeren opent u de deur en kunt u onmiddellijk genieten van uw uitzicht en de rust van uw eigen leefomgeving. Wij bouwen onze tuinkantoren ook zeer duurzaam, zo is een optioneel sedumdak een prachtige toevoeging aan het milieu.

Mantelzorgwoning

Goed Verblijven denkt met u mee

Bent u uit over de noodzaak of de behoefte van een tuinkantoor? Dan kan er gekeken worden naar de ideale vorm. Als we een houten tuinkantoor bouwen moet dit namelijk passen in uw tuin en mogelijk deels overeenkomen met de ernaast gelegen woning. Om tot een gedegen ontwerp te komen welke voldoet aan uw wensen qua gebruiksoppervlakte en mooi in uw tuin past is er overleg nodig. Aan de hand van dit overleg – telefonisch, per e-mail of op locatie – kunnen wij u een voorstel doen over een vormgeving van het te bouwen tuinkantoor.

Korte bouwtijd

Doordat Goed Verblijven zoveel mogelijk voorbereid in de fabriek is het plaatsen van een tuinkantoor eenvoudig. De wandpanelen worden in de fabriek al voorzien van isolatie en eventueel de gevelbekleding. Deze voorbereiding geeft een enorme tijdswinst. Wanneer men echter geen dilatatielatten wenst wordt het kantoor ter plaatse bekleed.

Het bouwen van het tuinkantoor kan in een kort tijdsbestek waardoor u snel het gewenste resultaat heeft en geen weken bouwactiviteiten in uw tuin.

Optimale isolatie voor uw tuinkantoor

Aangezien een tuinkantoor een oplossing is om rustig uw werk te doen moet het er wel behaaglijk zijn. Wanneer de temperatuur op nulpunt of zelfs daarbeneden is zal eventueel kantoorwerk niet productief worden uitgevoerd. Aangezien een tuinkantoor jaarrond gebruiksvriendelijk moet zijn worden de tuinkantoren van Goed Verblijven voorzien van een optimale isolatie. Wel zo fijn om s ’winters te werken met een lekkere temperatuur rond de 22 graden. Ook in de zomer zal het houten tuinkantoor extreme hitte buiten houden door de goede isolatie. Door deze isolatie is het zomer en winter behaaglijk in uw tuinkantoor.

Aangezien een tuinkantoor elektra, verwarming en eventueel een vaste data aansluiting vereist kan Goed Verblijven hiervoor zorg dragen. Met die benodigdheden wordt het plaatje namelijk compleet en kunt u zorgeloos werken in uw tuinkantoor.

Sleutelklaar opgeleverd

Naast het fundament, technische installatie kunnen wij ook de volledige afbouw realiseren. De binnenwanden kunnen afgewerkt worden met gips, stucwerk vellingdelen. Kortom teveel mogelijkheden om op te noemen. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij de onbeperkte mogelijkheden met u doornemen en u  voorzien van een gedegen advies maar nog belangrijker een fantastisch eindresultaat!

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!