Atelier Zaandam

Vanaf € 20.937

Het atelier in Zaandam is op strategische wijze opgesteld, omdat op deze manier de ruimte het best benut wordt. De licht vergrijsde buitenzijde is perfect toegepast op dit atelier.

Product beschrijving

Breedtemaat: 400 cm
Dieptemaat: 400 cm
Wandhoogte: 300 cm
Nokhoogte: 330 cm
Wandbekleding: Dumowood gemodificeerde gevelbekleding
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Houten tuinkantoor, atelier, buitenverblijf Zaandam

Ontwerp:
Het sprekende atelier, welke in de hoek van de tuin is geplaats, is door zijn licht vergrijzende wandbekleding een absolute ‘eyecatcher.’ Wij zijn er trots op dat ons werk comfortabele en mooie bouwwerken realiseren is. In dit compacte atelier is werk en comfort op unieke wijze samengevoegd. Uw werk op loopafstand, wie wil dat nou niet. Er is zelfs een keuken aanwezig. In de rustige omgeving kunt u zich goed concentreren en daarnaast genieten van uw ultieme werkplek. Ook dit atelier is een sprekende referentie voor Goed Verblijven.
Grondwerk
Er is geen grondwerk opgenomen in de offerte.

Vloer
De vloer bestaat uit een Azobe ringbalk 45×100 mm/tussenliggers welke voorzien zijn van (40 mm. PIR) isolatie en afgewerkt met vellingdelen.

Toelichting Azobe
Dit roodbruine hardhout is een zeer zware, harde houtsoort die wegens zijn grote sterkte, slijtvastheid en duurzaamheid veel wordt gebruikt als constructiehout. De levensduur is meer dan 25 jaar. Azobé hardhout is tevens zeer duurzaam vanwege de hoge massa en sterke eigenschappen. Van Azobé kunnen allerlei producten gemaakt worden, zoals paardenboxen, beschoeiing en bruggen.
Wandopbouw
De wanden van binnen naar buiten zijn als volgt opgebouwd. Fins vuren binnen, dampdichte folie, regelwerk 38×89 mm. met isolatie, damp regulerende folie, afstandslatten, DumoWood verticaal rabat zwart.

Toelichting Dumowood:
Dumowood is gemodificeerd hout waarvan de basis Noord-Europees vurenhout met een zeer goede zaagvallende kwaliteit. Het hout verkrijgt duurzaamheidsklasse I/II door thermische modificatie. Dit heeft als voordeel dat het niet dekkend afgewerkt dient te worden.

Ramen en deuren
Het tuinkantoor wordt voorzien van: – 1 dubbele deur met 2 zijlichten van ca. 50 cm. breed. – 1 hoog raam ca. 80 x 220 cm.

Hardhouten kozijnen en deuren
De ramen en deuren worden vervaardigd uit Dark Red Meranti 750 kg/m3 en voorzien van dubbele beglazing. Het houtwerk wordt gegrond in het wit.
Dak
Een plat dak bestaat een balklaag met dakbeschot. U kijkt vanaf de onderzijde tegen de gordingen en het dakbeschot aan. Op het dakbeschot wordt rondom een opstand bevestigd. Op het dakbeschot wordt, in overleg met de opdrachtgever, isolatie gelegd. Bovenop de (40 mm. PIR) isolatie brengen we de EPDM dakbedekking aan.

EPDM
EPDM kenmerkt zich door de duurzaamheid. Deze duurzame dakbedekking is UV- en ozonbestendig, zal niet drogen of barsten en het materiaal heeft een grote blijvende flexibiliteit. De verwachte levensduur van EPDM folie is 40 jaar.
Het dak wordt uitgevoerd met een HWA doorvoer met een lozing boven het maaiveld.

Luifel
Luifel boven vast raam ca. 100 cm.

Maatwerk:

Omdat wij alleen maatwerk leveren, is het bouwwerk in Zaandam, niet alleen als atelier, maar ook als buitenverblijf en tuinkantoor uit te voeren. Flexibiliteit en maatwerk staat bij ons voorop.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.