Logo Goed Verblijven

Houten vakantiehuis bouwen

Een houten vakantiehuis bouwen

Een vakantiehuis of vakantiewoning bouwen van een natuurlijk materiaal? Waarom dan niet kiezen voor hout, dit bouwmateriaal is duurzaam en op natuurlijke wijze hernieuwbaar. Daarnaast biedt hout een gemakkelijke manier om de CO2 uitstoot te beperken, omdat hout zelf het vermogen heeft om koolstof vast te houden. En laat houtbouw nu net de specialiteit van Goed Verblijven zijn! Laat een houten vakantiewoning bouwen die van alle gemakken is voorzien.

Bekijk de voorbeelden in ons assortiment vakantiehuisjes.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Het gemak van een houten vakantiehuis

Wat is nu het absolute voordeel van een eigen houten vakantiehuis? Zou het niet perfect zijn om een eigen vakantiehuis te hebben, waarin u eigen baas bent en welke in uw stijl gebouwd en ingericht kan worden? Bovendien is een vakantiewoning een investering waar u alleen maar profijt van heeft. Veel mensen hebben een favoriete bestemming waar ze jaarlijks terugkeren. Met een eigen vakantiehuisje voelt het nog meer als thuiskomen en hoeft u bijna niets meer te regelen.

Recreatiewoning Oudewater, voorzijde glazen pui

Vakantiehuis gemaakt van hout

Een vakantiehuis van hout heeft een prachtige natuurlijke uitstraling, bij deze natuurlijke uitstraling kunt u kiezen voor vele verschillende stijlen. Modern of klassiek met hout kan het allemaal. Dit veelzijdige bouwmateriaal laat u optimaal genieten van het buitenleven. De grootste voordelen van hout zijn het relatief lichte materiaal en toch erg sterk. Daarnaast heeft het een warme en gezellige uitstraling.

Prettig leefklimaat

Hoe zorgt u nu voor een optimale beleving van uw vakantiewoning? Hiervoor raden wij aan de bouw van het vakantiehuis voor te bereiden op zowel winters als zomers. Zodat u in warme zomers en koude winters nog het meeste uit uw vakantiehuis haalt. Bij Goed Verblijven zijn we gespecialiseerd in duurzame bouw en dampregulerend bouwen, ideaal toe te passen in een houten vakantiehuis voor een prettig leefklimaat.

Uiteraard dragen bouwmaterialen ook bij aan de beleving en een prettig leefklimaat. Met ceder kunt u prachtige moderne bouwwerken plaatsen, combineer dit met eiken en u krijgt een prachtig totaal.

Vakantiehuis laten bouwen?

Uw houten vakantiehuis wordt door ons sleutelklaar opgeleverd. Wel zo handig, want zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u de woning direct gaan inrichten. Daarnaast weet u zeker dat uw vakantiewoning geheel aansluit op uw wensen, doordat wij deze verwerken in ons ontwerp. Tijdens het hele traject zullen wij in contact blijven, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!