Logo Goed Verblijven

Recreatieparken

Realisatie van recreatieparken

Wanneer u een stuk grond heeft of voornemens bent dit aan te kopen voor het bouwen van recreatiewoningen bent u bij ons op het goede adres. Wij kunnen u door onze jaren volle ervaring vanaf vroege planfase tot realisatie adviseren. Doordat wij feeling hebben met de markt en de vraag die daarin is naar recreatiewoningen kunnen wij u gericht adviseren. Houten recreatiewoningen geven een recreatiepark een fraaie en sfeervolle uitstraling. Daarnaast bieden de houten recreatiewoningen een ongekende comfort welke de consument momenteel eist.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Doelgroep van recreatiepark

De doelgroep welke u wilt aanspreken en de ligging van het park zijn belangrijk bij het realiseren van een recreatiepark. Zo kunnen wij zeer modern en landelijke houten recreatiewoningen realiseren. De isolatiewaarde van de recreatiewoningen is uitmuntend en conform het geldende bouwbesluit.

Recreatiewoning

Chalet op onderstel

Ook het bouwen van chalets op onderstel is één van de mogelijkheden. Het voordeel daarvan is dat het verrijdbaar is wat vaak minder problemen geeft bij een vergunning.

Migrantenhuisvesting

Naast het realiseren van recreatieparken is ook migrantenhuisvesting een mogelijkheid. Door de snelle manier van handelen kunnen wij in een korte tijd huisvesting realiseren voor arbeidsmigranten. Het huisvesten van die laatste groep is legaal vaak een probleem waardoor er een dringende behoeft is naar geschikte woonruimtes. Het anticiperen daarin behoort ook tot de vele mogelijkheden van Goed Verblijven.

Seriematige productie

Wanneer er meerdere recreatiewoningen geproduceerd moeten worden is er spraken van een efficientieslag welke wij kunnen behalen. Concreet betekend dit dat u als afnemer bij meerdere aantallen kunt genieten van betere aankoopprijzen.

Serie productie en custom made

Onze productie is naast seriematige productie ook gericht op custom-made. Wij kunnen dus naast seriematige productie ook goed schakelen in productie van verschillende modellen. Het kan een overweging zijn wanneer u diversiteit wilt creëren op uw park of de consument zelf wil laten kiezen. Dit behoort ook tot een van de vele mogelijkheden.