Buitenverblijf Leiden

Vanaf € 30.000

Het buitenverblijf te Leiden is prachtig geïntegreerd in deze tuin die sfeervol ingericht is, met veel fleurige bloemen, vanuit uw buitenverblijf heeft u hier prachtig zicht over. Daarnaast bent u dicht bij het centrum.

Product beschrijving

Breedtemaat: 500 cm
Dieptemaat: 300 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte: 310 cm
Wandbekleding: Cedar
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Houten tuinkantoor, buitenverblijf Leiden

In Leiden hebben we in de achtertuin een prachtig buitenverblijf mogen realiseren. en dat geheel naar we wensen van de klant! Het buitenverblijf is voorzien van een ruim zitgedeelte. Ook heeft dit verblijf een riante opslagruimte.

Doordat we het dak doorgetrokken hebben ontstaat er een luifel. deze hebben wij voorzien van spots zodat er ook nog licht schijnt in de avonden. Dit zorgt voor romantische sferen. Door het hout zorgt het voor authentieke en natuurlijke uitstraling, precies naar de wensen van de klant.

Ontwerp

De donkere kozijnen geven een prachtig contrast met het Cedarhout. Naast dat Cedar zeer duurzaam is, is het ook nog eens goed bestand tegen rot, schimmel en insecten. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is. dit houdt in dat er weinig aandacht en kosten verbonden zijn aan de onderhoud van de wandbekleding. Daarnaast heeft het een lange levensduur waardoor ui er extra lang plezier van kan beleven.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.