Buitenverblijf Nootdorp

Vanaf € 35.000

Het tuinkantoor Nootdorp is uitgevoerd in een L-vorm, hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal gebruikt. Daarnaast geeft de L-vrom van het tuinkantoor het geheel een nog moderne uitstraling. Verder is er veel gebruik gemaakt van glas, hierdoor wordt werken in het tuinkantoor een waar genot met natuurlijk licht.

Product beschrijving

Breedtemaat: 500 cm
Dieptemaat: 575 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 280 cm
Wandbekleding: WaxedWood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

In de tuin van de klanten uit Nootdorp hebben wij een prachtig buitenverblijf gerealiseerd. Doordat het geheel in een hoek gebouwd is wordt de ruimte perfect gebruikt. Het buitenverblijf is voorzien van een riante hoeveelheid ramen. Hierdoor schijnt er zowel in de zomer als in de winter genoeg daglicht naar binnen. Hierdoor is het verblijven in dit buitenverblijf een genot!

Het platte dak geeft een schitterende uitstraling. hierdoor krijgt het een strakke en moderne look. Dat was ook de wens van de klant. Het hout geeft ook een prachtig contrast met de donkere kozijnen.

Ontwerp

De gevelbekleding is uitgevoerd met WaxedWood. Dit is een duurzaam houtsoort en lichtgewichtig. Doordat het lichtgewichtig is, is het makkelijk om mee te werken en wordt het veel gekozen door klanten. Ook omdat de prijs erg aantrekkelijk is. Duurzame materialen hebben meer voordelen dan alleen goed voor het milieu. Een ander voorbeeld is dat het onderhoudsarm is. dit betekend dat het buitenverblijf weinig aandacht en kosten eist. Ook is heeft het een lange levensduur waardoor u er lang plezier van heeft.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.