Logo Goed Verblijven

Buitenverblijf Amsterdam

Amsterdam

Onze klant aan het woord

Buitenverblijf Amsterdam

Voor buren in Amsterdam hadden wij al twee geschakelde buitenverblijven gerealiseerd. Hun buurvrouw vond dit zo’n mooi idee dat zij ervoor koos om mee te gaan. Wij hebben met veel plezier dit derde buitenverblijf aan de andere twee gebouwd. Voor dit tuinhuis had onze klant een aantal wensen, waaronder:

  • Open en natuurlijke uitstraling
  • Multifunctioneel
  • Maximale inrichtingsvrijheid

Dit buitenverblijf is het verlengde van het twee-onder-een-kapkantoor van de buren. Logischerwijs is dit ook terug te zien in de gebruikte materialen, waarmee tevens het uiterlijk van het houten bouwwerk wordt gekenmerkt. Zo is ervoor gekozen om ook dit kantoor in de tuin te voorzien van Cedar gevelbekleding, die op verticale wijze is geplaatst. Ook het platte dak en de wit afgewerkte hardhouten kozijnen passen perfect bij het gehele bouwwerk.

‘De wandlampen zijn een hele fijne en mooie toevoeging. Nu wordt de tuin in de avond nog mooier verlicht en kunnen we nog langer van buiten genieten.’

Ook aan de binnenzijde van het buitenverblijf is de houtlook van de buitenkant doorgevoerd. Dit is terug te zien in de vloer, het plafond en de schuifwand. In combinatie met de wit afgewerkte wanden zorgt dit voor een luxe buitenverblijf met een ruimtelijke uitstraling. Hier dragen ook de pui deuren aan mee. Deze zorgen voor uitgebreid natuurlijk lichtinval. Daarnaast kunnen deze deuren volledig worden open gezet, zodat het verblijf direct wordt verbonden met de tuin en een afdak wordt gecreëerd.

Dit buitenverblijf met berging kan naar wens worden ingericht. Zo kan deze dienen als extra woonruimte of als tuinkantoor worden ingezet. Tevens is dit buitenverblijf voorzien van een toilet met extra opslagruimte, die zich achter de schuifwand bevindt. De opslagruimte hebben wij in het plafond verwerkt, zodat hiervoor niet hoeft in te leveren op beschikbare ruimte.

Dit buitenverblijf in Amsterdam is geheel volgens de wensen van onze klant gebouwd. Wij leveren maatwerk dat geheel naar uw wensen kan worden vervaardigd. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Cedar buitenbekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD