Product beschrijving

Breedtemaat: 500 cm
Dieptemaat: 350 cm
Wandhoogte: 270 cm
Nokhoogte:
Wandbekleding: WaxedWood
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: EPDM
Dakisolatie: Nee
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Houten atelier, buitenverblijf, tuinkantoor Breukelen

Wij hebben dit prachtige buitenverblijf in Breukelen mogen realiseren. en dat geheel naar de wensen en behoeften van de klant! De klant had een praktisch buitenverblijf voor ogen die niet te groot is. hier hebben wij een ontwerp voor gemaakt en gerealiseerd. Door de riante hoeveelheid ramen is er veel natuurlijk lichtinval. Ook hebben wij het geïsoleerd zodat het in de zomer als in de winter goed te behagen is. “Door de hoeveelheid ramen is er veel lichtinval en lijkt de ruimte groter. Hierdoor kan ik prettig werken.”

Ontwerp

Er is gekozen voor een moderne uitstraling. dit kan je zien doordat de witte kozijnen een prachtig en modern contrast geeft met de donkere gevelbekleding.

Voor de gevelbekleding is gemodificeerd hout gebruikt. Door het modificatieproces wordt het hout duurzaam. Ook is het vormvast waardoor je dit houtsoort goed kan verven. Voor een moderne en strakke uitstraling heeft de klant gekozen voor een zwarte bekleding. Aan de voorzijde is het dak doorgetrokken waardoor een luifel ontstaat. Hier hebben wij spots aangebracht zodat er in de avond nog voldoende licht is. je kunt er heerlijk zitten en de spots geven in de avond een romantische sfeer.

Het leuke van dit buitenverblijf is dat de binnenwanden wit zijn. Hierdoor is de binnenkant ook modern afgewerkt. Dit buitenverblijf kan ook gebruikt worden als tuinkantoor of atelier.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.