Logo Goed Verblijven

Heerlijk vertoeven in een buitenverblijf met glas

Geschreven door:

De voordelen van een buitenverblijf met glas

Een buitenverblijf met glas biedt heerlijk veel lichtinval. Dit zorgt ervoor dat u veel natuurlijk licht heeft in uw buitenverblijf en het buiten binnen ervaren wordt. Zo bent u in het buitenverblijf één met buiten. Binnen krijgt u verbinding met buiten waardoor u optimaal kan genieten van het buitenleven en van uw tuin.

Door het prachtige uitzicht op de natuur ervaart u rust en ontspanning. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een grote glaspui te plaatsen in de gevel. Een ander voordeel van een buitenverblijf met glas is het gevoel van ruimtelijkheid. U kunt door de grote glaspartij ruim om u heen kijken en ervaart daardoor meer ruimte in uw buitenverblijf.

Wanneer u een zadeldak (puntdak) met een grote glasgevel neemt tot in de nok glas kunt u jaarrond de wolkenpartijen en de sterren bewonderen. Dit geeft overdag, maar ook in de avond een prachtig, ruimtelijk beeld. Gebruikers, waar Goed Verblijven dergelijke wanden heeft geplaatst, zijn onder de indruk van de schoonheid.

Goed Verblijven heeft al meerdere projecten uitgevoerd waarbij glas een grote rol speelde. Wij kijken graag samen met u wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Geheel ontworpen naar uw wensen

De wensen van onze klant zijn het belangrijkste in het ontwerp- en bouwproces van een buitenverblijf met glas. Glas kan op diverse manieren terugkomen in uw buitenverblijf. Een gevel van glas of hele grote ramen zijn hier voorbeelden van, maar er zijn ook verschillende voorbeelden van deuren die in glas uitgevoerd kunnen worden. Denk aan schuifdeuren van glas, openslaande deuren van glas of een harmonicadeur. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een buitenverblijf met glazen wand.

Projecten waarbij een volledige glaswand (vliesgevel) een grote rol speelt zijn:

Buitenverblijf met glas

Uiteraard is dit ook goed toepasbaar in modellen met een plat of lessenaarsdak zoals Atelier Bunschoten, Tuinkantoor Amsterdam, Tuinkantoor Leiden, en Tuinkantoor Doornspijk. Bij het atelier in Bunschoten kunt u ook zien dat wij volledig rekening kunnen houden met de functie van het buitenverblijf.

Bij het ontwerpen van een buitenverblijf zijn er verschillende ontwerpen mogelijk. Denk aan het formaat, maar ook aan het soort dak. Moet het een zadeldak (puntdak) zijn of juist een platdak. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende kleuren mogelijk. Gaat u voor strak zwart of liever natuurlijk hout.

Glazen wand of niet? Laat u door ons adviseren

Er zijn verschillende afwegingen die u moet maken als uw wilt kiezen voor een buitenverblijf met glazen wand. Goed Verblijven kan u door onze ruime ervaring met buitenverblijven met glas, uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor uw buitenverblijf. Wij kijken dan samen met onze partners wat er mogelijk is binnen uw wensen en budget. Aan de hand daarvan voorzien wij u van een professioneel en eerlijk advies. Wij bieden al onze klanten maatwerk.

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is bij het bouwen van een buitenverblijf met glas? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Goedkoop houten huis

Betaalbaar wonen: laat een goedkoop houten huis bouwen

Bekijk voorbeeld

Een houten huis bouwen wordt steeds populairder. Dat komt door de voordelen die een goedkoop houten huis bouwen heeft. Als eerste zorgt het voor een fijn leefklimaat.

Houten atelier, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning Emst

Inrichting van uw nieuwe verblijf

Bekijk voorbeeld

Bij een mooi nieuw verblijf hoort een mooi interieur. Een interieur is iets waar u elke dag weer tegenaan kijkt. Het moet dus een mooie en stralende inrichting zijn waar u elke dag weer opnieuw blij van wordt.