Logo Goed Verblijven

Kantoor in tuin Amsterdam

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Amsterdam

In Amsterdam hebben wij dit prachtige tuinkantoor gebouwd. We hebben het tuinkantoor op een mooie wijze in de tuin kunnen integreren, zodat de boom nog steeds een prachtig middelpunt vormt. Voor het ontwerp en de bouw van dit houten kantoor in de tuin hebben we alle wensen van de klant in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Uitgebreide natuurlijke lichtinval
  • Extra ruimte voor berging
  • Multifunctioneel

Voor de gevelbekleding hebben we gekozen voor Nobelwood. De gevelbekleding is open geplaatst. Dat wil zeggen dat we ruimte tussen de latten hebben gelaten, waardoor de onderliggende zwarte folie nog zichtbaar is. Dit geeft het tuinkantoor een strakke uitstraling waarin licht en donker prachtig in contrast staat. Aan de voorzijde hebben we het dak doorgetrokken, zodat een luifel is ontstaan. Zo kan men dankzij de grote raampartijen aan de voorzijde van de zon genieten, terwijl toch voldoende schaduw naar binnen valt.

‘Een hele fijne plek om in te werken. De ramen aan de achterkant rondom de boom zijn een prachtige toevoeging. Mooi om deze alsnog als middelpunt te kunnen zien.’

Uitgebreide raampartijen en ruime lichtinval

Om de boom niet helemaal weg te laten vallen hebben we in deze hoek ramen geplaatst, zodat deze prachtig wordt gecomplimenteerd. In combinatie met de uitgebreide raampartijen heeft dit tuinkantoor een zeer ruime lichtinval. Daarnaast hebben we het kantoor extra functioneel gemaakt door deze uit te breiden met een badkamer en opslagruimte. Hierdoor kan het houten tuinkantoor niet alleen als werkruimte, maar ook als een gastenverblijf of extra woonkamer worden ingericht.

Dit tuinkantoor met opslag en sanitaire voorzieningen is volgens de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Tuinkantoor
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Open gevelbekleding van Nobelwood
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD