Recreatiewoning Bergen aan zee

Vanaf € 95.950

Nabij de Noordzee is deze prachtige recreatiewoning gerealiseerd, een pracht exemplaar. De afwerking is van hoge kwaliteit, dit komt het woongenot van de recreanten ten goede.

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 830 cm
Wandhoogte: 300 cm
Nokhoogte: 500 cm
Wandbekleding: DumoWood
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Riet
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

In Noord-Holland hebben wij in Bergen aan een schitterende recreatiewoning gerealiseerd. De recreatiewoning is geheel naar de wensen en eisen van de klant. Wat gelijk opvalt is het kleurencontrast. Het rieten dak geeft een prachtig contrast met het zwarte hout en de witte kozijnen. Door het rieten dak heeft de recreatiewoning een landelijke uitstraling.

De recreatiewoning is voorzien van een zadeldak. Een zadeldak zorgt voor een modern effect. Het voordeel van een zadeldak is dat het door de schuine zijdes een goede waterafvoer heeft. Daarnaast is het zeer goed bestand tegen hevige windstoten. Door het zadeldak heeft de recreatiewoning een extra verdieping. Dit kan genuttigd worden als opslagruimte of slaapkamer.

 Ontwerp

De gevelbekleding bestaat uit DumoWood. Dit houtsoort past zeer goed bij het Nederlandse klimaat en is zeer duurzaam. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van hun recreatiewoning.

De kozijnen zijn vervaardigd uit Hardhout. Doordat het een compact houtsoort is, is het zeer sterk. Hardhout is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.