Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning plattegrond

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning? Dan bent u bij Goed Verblijven aan het juiste adres. Samen met u ontwerpen wij een mantelzorgwoning die helemaal aan uw wensen voldoet. Dit doen wij onder andere aan de hand van een plattegrond van de mantelzorgwoning.

Van wens naar ontwerp

We beginnen het traject altijd met het inventariseren van uw wensen en we bekijken samen uw situatie. Daarna gaan we een ontwerp voor u maken. We maken een sfeerimpressie en een plattegrond van uw mantelzorgwoning. Dit kan in verschillende stijlen, zoals modern en landelijk. De plattegrond wordt in ons tekenprogramma gemaakt. We tekenen alles precies zo als het gaat worden. Daarna bespreken we het ontwerp en doen we desgewenst aanpassingen om tot het mooiste resultaat te komen.

Wanneer alles akkoord is en de offerte ook naar wens is, beginnen we met de technische tekeningen. Deze tekeningen worden gemaakt voor onze timmerploegen, zodat ze precies weten hoe alles gebouwd en geplaatst moet worden. Daarna gaan ze aan de slag in onze fabriek om alles prefab te maken. Vervolgens wordt uw mantelzorgwoning geplaatst op locatie en zetten we de puntjes op de i. Dan is het tijd om te genieten van het resultaat.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Voorbeelden van plattegronden

Goed Verblijven maakt voor elke mantelzorgwoning een plattegrond. Vaak richten we het geheel ook in om een goed beeld te geven van de ruimtes. Er wordt zowel van de benedenverdieping als de eventuele bovenverdieping een plattegrond gemaakt.

Een voorbeeld hiervan is mantelzorgwoning Elspeet. De plattegrond laat precies zien wat er allemaal in de woning past. Akersloot heeft enkel een benedenverdieping, maar op de plattegrond is te zien dat er genoeg ruimte is voor een woon- en eetgedeelte, maar ook een badkamer en ruime slaapkamer. Ook op de plattegrond van Vrouwenakker is goed te zien dat er genoeg ruimte gecreëerd kan worden in de mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoning plattegrond

Plattegrond laten maken?

Gedurende het gehele proces van de bouw van uw mantelzorgwoning adviseren en begeleiden wij onze klanten. Alle mantelzorgwoningen zijn op maat gemaakt en voldoen tot in de details aan uw wensen. Dit ziet u ook terug in het ontwerp en de plattegrond. Goed Verblijven realiseert uw mantelzorgwoning met duurzame materialen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!