Prefab mantelzorgwoning

Prefab mantelzorgwoning

Bent u verantwoordelijk voor de zorg van een dierbare? Dan biedt een prefab mantelzorgwoning de perfecte oplossing. Niet iedereen heeft voldoende ruimte beschikbaar om iemand te huisvesten. Om kwalitatieve zorg te kunnen leveren, is het praktisch als de mantelzorger en hulpbehoevende dicht bij elkaar wonen. Goed Verblijven realiseert prefab mantelzorgwoningen op maat voor ieder budget, zodat u altijd dicht bij uw dierbare kunt zijn.

Snelle plaatsing van uw prefab mantelzorgwoning

Doordat de wanden van onze prefab mantelzorgwoningen worden klaargemaakt in de fabriek en worden voorbereid, zijn onze specialisten in staat om de mantelzorgwoning snel te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de overlast hierdoor minimaal is. Zo kunnen u en de zorgvrager snel genieten van een prachtige mantelzorgwoning.

Comfortabel wonen

U wilt natuurlijk dat uw dierbare in een fijne, comfortabele woonruimte terecht komt. Hierbij is het binnenklimaat een essentieel punt. Gelukkig zit u ook op dat gebied goed bij Goed Verblijven. Wij bieden namelijk veel mogelijkheden op het gebied van binnenklimaat. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

  • Verwarming
  • Elektrische radiatoren
  • Airco
  • Zonnepanelen
  • CV-ketel met vloerverwarming of radiatoren
  • Warmtepomp om af te koelen of te verwarmen

We bespreken graag uw wensen, zodat we de prefab mantelzorgwoning hier volledig op kunnen laten aansluiten.

Houten recreatiewoning, mantelzorgwoning, atelier, tuinkantoor Vrouwenakker

Ook voor tijdelijk gebruik

Een mantelzorgwoning hoeft niet permanent te zijn. Daarom bieden wij ook tijdelijke mantelzorgwoningen in de vorm van containers of woningen op onderstel. Als de woning na een tijd niet meer in gebruik is, kan deze later altijd ingezet worden als tuinkantoor of recreatiewoning. Voor het gemak, kunnen deze soort woningen eenvoudig verplaatst worden om optimale privacy te verkrijgen.

Vergunning nodig voor een prefab mantelzorgwoning?

Steeds vaker worden mensen door de overheid aangespoord om langer zelfstandig thuis te wonen. Daarom hoeft er voor meeste prefab mantelzorgwoningen geen vergunning aangevraagd te worden, waardoor een mantelzorgwoning een stuk eenvoudiger en sneller te realiseren is. De woning hoort dan bij het hoofdgebouw en wordt gezien als bijbehorend gebouw. Het enige waar rekening mee moet worden gehouden, is de maximale oppervlakte van de woning. Deze hangt voornamelijk af van de beschikbare ruimte op het erf en andere bouwwerken die zich op de grond bevinden.

Prefab mantelzorgwoning op maat

Prefab mantelzorgwoningen worden kant-en-klaar vanuit de fabriek geleverd en geplaatst. Om de mantelzorgwoning tot één geheel te brengen met het hoofdgebouw, houden wij rekening met de stijl waarin deze is gebouwd. Daarnaast wordt er rekening gehouden met lichtinval, privacy en uitzicht. Tijdens een persoonlijk gesprek maken we duidelijk welke ideeën u in gedachten heeft zodat we een mantelzorgwoning kunnen plaatsen waar u of uw dierbare comfortabel in kan verblijven. Bij het aanvragen van een offerte kunnen wij meer inzicht geven in de prijzen.

Duurzaam materiaal

Prefab mantelzorgwoningen worden vaak van hout gemaakt. Hout is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat jarenlang meegaat. Vergeleken met andere materialen, is hout relatief goedkoop en van betrouwbare kwaliteit. Een houten mantelzorgwoning hoeft er lang niet altijd uit te zien als een blokhut. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden uitgebreid en kan de woning binnen prachtig afgewerkt worden met plaatmateriaal of gips. Zo wordt het huiselijke gevoel behouden, en kan uw dierbare in alle rust in de woning verblijven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil u een sleutelklare, prefab mantelzorgwoning laten plaatsen zodat u uw dierbare kan voorzien van de beste zorg? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en de prijs van een prefab mantelzorgwoning te bespreken. Wij regelen de plaatsing, technische zaken en het plaatsen van een keuken en het sanitair. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven u graag advies.

Vraag hier een adviesgesprek aan of neem contact met ons op

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!

Menu