Mantelzorgwoning Boskoop

Vanaf € 135.000

Deze mantelzorgwoning staat eigenlijk op een klein eilandje. Doordat het in een L-vorm is gebouwd is er veel ruimte bespaard. Door de riante glazen pui heeft u een fraai uitzicht over de nabije omgeving.

Product beschrijving

Breedtemaat: 1300 cm
Dieptemaat: 1150 cm
Wandhoogte: 240 cm
Nokhoogte: 470 cm
Wandbekleding: Thermisch gemodificeerd hout
Dakvorm: Zadeldak
Dakbedekking: Dakpannen
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Hardhout

Plattegrond

Plattegrond houten woning Boskoop

Op een klein eilandje in Boskoop hebben wij een prachtige mantelzorgwoning gerealiseerd. De schitterende mantelzorgwoning is gebouwd in een L-vorm waardoor de ruimte optimaal wordt benut. De woning staat in de ruin van de zoon van de klanten. Hierdoor kunnen zij nog op zichzelf blijven wonen. Geheel naar de wensen van de klant.

We hebben ervoor gezorgd dat de mantelzorgwoning geïsoleerd is zodat het zowel in de zomer als in de winter goed te behagen is. dit was ook een belangrijke wens van de klant. Ook hebben we ervoor gezorgd voor een slimme indeling in de woning. hierdoor heeft de woning een grote leefruimte inclusief woonkamer en een open keuken.

Het dak hebben we doorgetrokken waardoor er een overkapping ontstaat. Hierdoor kan er heerlijk genoten worden van de natuur en de prachtige natuur. Doordat het middenin de natuur staat hebben we gezorgd voor veel uitzicht. De riante hoeveelheid ramen in de mantelzorgwoning zorgen voor genoeg daglicht in de woning.

Ontwerp

de gevelbekleding is vervaardigd uit thermisch gemodificeerd hout. Dit is een duurzaam houtsoort met een goede kwaliteit. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is en ook nog eens een lange levensduur heeft. Hierdoor heeft u extra veel plezier van de woning.

De kozijnen bestaan uit aluminium. Het voordeel hiervan is dat het licht maar stevig materiaal is. het vervormt of breekt niet. Ook geeft het een strakke en moderne uitstraling. Aluminium kozijnen isoleren ook nog eens zeer goed.

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.