Logo Goed Verblijven

Hoeveel kost een mantelzorgwoning?

Kosten mantelzorgwoning

Omdat wij maatwerk leveren, zijn de kosten voor een mantelzorgwoning afhankelijk van uw wensen. Wenst u het model volledig sleutelklaar (dit houdt in dat u alleen nog hoeft in te richten) dan zal dit uiteraard meer kosten dan een casco mantelzorgwoning. De prijs van een mantelzorgwoning is ook afhankelijk van het afwerkingsniveau, benodigde fundatie en gewenste gevelbekleding.

Om samen tot een scherpe prijs te komen, volgen wij de volgende stappen:

  1. Ten eerste kijken wij welke wensen u heeft voor de uitstraling van de mantelzorgwoning. Wenst u bijvoorbeeld modern of landelijk? Aan de hand van deze keuze kunnen wij een klein ontwerp maken en een goede bijpassende gevelbekleding aanraden;
  2. Hierna bepalen wij gezamenlijk in hoe verre de mantelzorgwoning sleutelklaar moet worden opgeleverd. Wilt u zelf niets doen aan afwerking van de mantelzorgwoning, dan is sleutelklaar de beste oplossing. U kunt ook kiezen voor casco, in dit geval wordt alleen de dragende constructie opgeleverd als eindproduct;
  3. Als laatste is het belangrijk om de draagkracht van de grond te bepalen. Aan de hand van deze stap kan de benodigde fundatie worden geadviseerd.

Dit zijn enkele stappen die belangrijk zijn voor het bepalen van de mantelzorgwoning kosten. Aan de hand van deze stappen, waarvan het afwerkingsniveau de grootste invloed heeft, wordt de prijs bepaald. Deze prijs varieert van € 1000,- tot € 2.000,- per vierkante meter.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Afwerking

Wanneer u een zeer goed afgewerkt interieur wenst. Zullen de kosten hiervoor hoger uitvallen. Wanneer u de kosten wilt drukken, kunt u de woning casco laten opleveren, of geringer laten afwerken.

Mantelzorgwoning

Meer zien?

Wilt u meer projecten zien, bekijk ons assortiment!

Menu