Logo Goed Verblijven

Wat zijn de kosten voor een mantelzorgwoning?

KOSTEN MANTELZORGWONING

Wat kost een mantelzorgwoning? Omdat wij maatwerk leveren, zijn de kosten voor een mantelzorgwoning afhankelijk van uw wensen. Deze prijs varieert van € 1000,- tot € 2.000,- per vierkante meter. Wenst u het model volledig sleutelklaar (dit houdt in dat u alleen nog hoeft in te richten) dan zal dit uiteraard meer kosten dan een casco mantelzorgwoning. De prijs van een mantelzorgwoning is ook afhankelijk van het afwerkingsniveau, benodigde fundatie en gewenste gevelbekleding.

Om samen tot een scherpe prijs te komen, volgen wij de volgende stappen:

  1. Ten eerste kijken wij welke wensen u heeft voor de uitstraling van de mantelzorgwoning. Wenst u bijvoorbeeld modern of landelijk? Aan de hand van deze keuze kunnen wij een klein ontwerp maken en een goede bijpassende gevelbekleding aanraden;
  2. Hierna bepalen wij gezamenlijk in hoe verre de mantelzorgwoning sleutelklaar moet worden opgeleverd. Wilt u zelf niets doen aan afwerking van de mantelzorgwoning, dan is sleutelklaar de beste oplossing. U kunt ook kiezen voor casco, in dit geval wordt alleen de dragende constructie opgeleverd als eindproduct;
  3. Als laatste is het belangrijk om de draagkracht van de grond te bepalen. Aan de hand van deze stap kan de benodigde fundatie worden geadviseerd.

Dit zijn enkele stappen die belangrijk zijn voor het bepalen van de mantelzorgwoning kosten. Aan de hand van deze stappen, waarvan het afwerkingsniveau de grootste invloed heeft, wordt de prijs bepaald.

Afwerking

Wanneer u een zeer goed afgewerkt interieur wenst. Zullen de kosten hiervoor hoger uitvallen. Wanneer u de kosten wilt drukken, kunt u de woning casco laten opleveren, of geringer laten afwerken.

Mantelzorgwoning

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Zorgunit

Een zorgunit laten bouwen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u merkt dat u meer zorg nodig heeft, maar niet naar een zorginstelling wil, dan is een zorgunit echt iets voor u. Het is de ideale optie om bij uw mantelzorger in de buurt te wonen. Het bouwen van een zorgunit in de tuin is dé oplossing.

Tuinkantoor Heilige Landstichting

Voor het woord kwaliteit zijn veel betekenissen. Eén van de vele betekenissen van kwaliteit is: de mate van voldoening aan de norm van de klant. Zoals u wellicht heeft opgemerkt is dit wel een heel breed begrip en daardoor het woord kwaliteit maar een zwak woord.