Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Mantelzorgwoning

Wellicht kent u zo’n situatie waar de oudere graag wil blijven wonen in het huidige woonhuis. Aangezien het oppervlakte te groot wordt is hij/zij genoodzaakt een ander oplossing te zoeken. Vaak zijn ze gehecht aan de plaats wat verhuizen extra moeilijk maakt. Juist in zo’n situatie is een mantelzorgwoning een goede en gedegen oplossing. Wij kunnen een mantelzorgwoning in de tuin plaatsen waardoor de huidige bewoners daar kunnen gaan wonen. Een mantelzorgwoning is uiteraard voorzien van de nodige ‘extra’ voorzieningen zoals brede doorgangen, deuren en ruime badkamer. Mocht het woonhuis wel geschikt zijn voor de bewoning door minder valide personen is het ook een mogelijkheid om een zorgverlener te laten wonen in de mantelzorgwoning. De mantelzorgwoning kan namelijk zijn voor een zorgbehoevende of zorgverlener. Wel zit er aan een mantelzorgwoning een restrictie m.b.t. het aantal bewonende. In een mantelzorgwoning mogen maximaal 2 personen huisvesten. Het bouwen van een mantelzorgwoning is aardig vereenvoudigd waardoor het makkelijk te realiseren is. De regelgeving m.b.t. de vergunning is dusdanig versoepeld dat het in de meeste gevallen vergunningsvrij te realiseren is. Daarnaast is het wel zo dat een mantelzorgwoning moet voldoen aan een bouwbesluit. Het bouwbesluit schrijft namelijk isolatiewaarden voor waaraan een mantelzorgwoning dient te voldoen. Om hieronder meer informatie te ontvangen kunt u contact met ons opnemen.

Mantelzorgwoning Bouwen

Wanneer u een mantelzorgwoning wilt gaan bouwen is het verstandig om uzelf goed te laten voorlichten. Een mantelzorgwoning moet namelijk voldoen aan bepaalde eisen. Daarnaast is het belangrijk om voor het bouwen een type fundatie te bepalen. Zeker met het oog op de draagkracht van de ondergrond zijn er vele mogelijkheden. Aan de hand van de locatie kunnen de medewerkers van Goed Verblijven u een gedegen advies geven. Wat betreft het bouwen van een mantelzorgwoning is het verstandig om de mogelijkheden door te nemen van gevelbekleding, wandafwerking, installatie en fundatie. Het bouwen van een mantelzorgwoning heeft meer voeten in aarde dan men vaak denkt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het bouwen van een mantelzorgwoning door te nemen.

Mantelzorgwoning kopen

Het kopen van een mantelzorgwoning is niet erg moeilijk. Het is echter wel belangrijk wanneer u zo’n grote uitgave doet het juiste aankoopt. Voldoet de mantelzorgwoning aan de regelgeving, is het voldoende geïsoleerd, wordt de mantelzorgwoning voorzien van alle benodigde faciliteiten? Dit zijn allemaal belangrijke zaken welke bij het kopen van een mantelzorgwoning komen kijken. Mocht de prijs nou dusdanig laag zijn zit er meestal een addertje onder het gras. De afwerking, isolatie of installatie is dan vaak niet inbegrepen. Om een duidelijke beeld te krijgen is het belangrijk ook die aanvullende posten erbij te calculeren. Die posten kunnen het geheel namelijk behoorlijk duurder maken waardoor het mogelijk niet meer zo interessant is dan u afhankelijk dacht. Naast het complete plaatje is de afwerking van belang. Wordt de mantelzorg eenvoudigweg tegen elkaar geplaatst d.m.v. grote wanden? Dan is het belangrijk om na te denken of de onderlinge verbinding tussen de panelen. Vaak wordt dit afgewerkt d.m.v. een eenvoudig opzetlatje. Dit ontsiert het geheel behoorlijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en het investeringsplaatje compleet te maken. Het kopen van een mantelzorgwoning is namelijk geen dagelijkse bezigheid waardoor het zeker de nodige aandacht vraagt.

Mantelzorgwoning prijs

Wat is de prijs van een mantelzorgwoning? Een veel voorkomende en uiteraard ook een begrijpelijke vraag. Het is echter wel zo dat een prijs moeilijk zo te bepalen is. Een reële prijs is namelijk gebaseerd op vele factoren zoals: type fundatie, type gevelbekleding, isolatiewaarde, binnen afwerking, staat van binnen afwerking, type en omvang installatie en dakbedekking. Dit zijn zo maar enkele factoren welke erg veel invloed hebben op de prijs van een mantelzorgwoning. Een prijs van 980,- euro per m2 gaat dus hier lange tijd niet altijd op. Uiteraard kunnen wij u wel een richtprijs geven voor een bepaald oppervlakte. Neem contact met ons op om de prijs van de mantelzorgwoning te bepalen. Uw wensen i.c.m. de door overheid gestelde eisen en de locatie bepalen namelijk de prijs. Graag horen wij van u zodat wij u een gerichte prijs voor de mantelzorgwoning kunnen geven.

Mantelzorgwoning kosten

De bijkomende kosten voor een mantelzorgwoning zijn nihil. Om deze kosten ook verwaarloosbaar te laten is het verstandig om met een gedegen partij zaken te doen. Het oeverloos discussiëren over meerwerk behoort niet tot onze werkwijze. Wij distantiëren ons dan ook van dit gedrag. In de contractfase zullen wij de kosten van de mantelzorgwoning zo duidelijk mogelijk weergeven. Ook hetgeen er niet is inbegrepen bij de mantelzorgwoning. Wanneer u het wenst kunnen wij u ook een staatje geven van hetgeen wat uzelf nog moet regelen. Zo kan er achteraf geen eindeloze discussie ontstaat over hetgeen wel of niet bij de kosten is inbegrepen. Open en transparant handelen is dan ook onze werkwijze. Graag komen wij met u in contact om de onbeperkte mogelijkheden te bespreken met de daarbij behorende kosten uiteraard. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact aanvragenHieronder een overzicht van diverse uitvoeringen welke allemaal op maat te fabriceren zijn, zo kunt u uw eigen mantelzorgwoning laten bouwen! 

Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning           
          Houten mantelzorgwoning type Drachten                                       Houten mantelzorgwoning Brussel                                         Houten mantelzorgwoning Aalsmeer
Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning

                Houten mantelzorgwoning De Meern                                    Houten mantelzorgwoning Garderen
Houten mantelzorgwoning    Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning
              Houten mantelzorgwoning Doornspijk                                     Houten mantelzorgwoning Lokeren
Houten mantelzorgwoning      Houten mantelzorgwoning 
               Houten mantelzorgwoning Bodegraven                                              Houten mantelzorgwoning Andijk
Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   
                  Houten mantelzorgwoning Wassenaar                                   Houten mantelzorgwoning Vreeland                                         Houten mantelzorgwoning Urk
Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning   Houten mantelzorgwoning
                Houten mantelzorgwoning Kockengen                                  Houten mantelzorgwoning Noordwijkerhout                               Houten mantelzorgwoning Mijdrecht

Kijk voor nog meer modellen op de website: www.goedverblijven.nl/mantelzorgwoningen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, Klik hier voor het contactformulier.  

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen


Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen 

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen    Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  Mantelzorgwoningen  

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, Klik hier voor het contactformulier.  

 U vindt nog meer mantelzorgwoningen op onze website. Klik hier voor het totaal overzicht van de mantelzorgwoningen.  

Ook op Facebook, Instragram en Pinterest plaatsen wij inspiratiefoto's en tips. Volgt u ons daar al?