Door de grote hoeveelheden bouwwerken welke gebouwd worden door Goed Verblijven plannen wij een af en toe een route in waarin wij foto's gaan maken bij recent opgeleverde projecten. Doordat wij dit op een later moment doen, kunnen wij foto's maken van een verder afgeronde staat van het bouwwerk.

Referentie Riel

In Riel hebben wij een prachtige carport, berging en overkapping gebouwd. Deze is volledig aangepast aan de bestaande woning. De berging is bekleed met een prachtige Dumowood wandbekleding. Hierdoor is het bouwwerk zeer duurzaam. Het bouwwerk is zeer multifunctioneel. De overkapping biedt een zeer prettige plek om te genieten van zomeravonden, terwijl de carport de auto beschermd tegen de natuur en de berging u een plek geeft om de spullen uit de tuin op te bergen.

Referentie Riel

Referentie Riel

Referentie Prinsenbeek

De referentie in Prinsenbeek heeft een prachtig tuinkantoor gebouwd welke volledig rondom is voorzien van een luifel aan de voor en beide zijkanten. Dankzij deze luifel krijgt het volledige bouwwerk een prachtige uitstraling en is de binnenzijde van het bouwwerk beter beschermt tegen direct zonlicht.

Het bouwwerk is voorzien van een verticale zwarte Waxedwood wandbekleding. Deze wandbekleding zorgt voor een zeer duurzaam bouwwerk. Daarnaast is het dak bekleed met een zeer duurzame dakbedekking. Verder is de deur, welke toegang verleend tot de berging, bekleed met dezelfde verticale wandbekleding. Hierdoor wordt een prachtig geheel gecreëerd.

Referentie tuinkantoor Prinsenbeek

Referentie tuinkantoor Prinsenbeek

Referentie Hoofddorp

De zeer ruime aanbouw Hoofddorp zorgt voor een prachtig geheel. Het tuinkantoor is verder uitgerust met een prachtige luifel, welke doorloopt in de bestaande woning. Daarnaast zorgt het gebruik van blank verticaal Waxedwood voor een geheel dat zorgt voor een zeer moderne uitstraling welke een prachtig contrast creëert met de traditionele woning.

Referentie aanbouw Hoofddorp

Referentie aanbouw Hoofddorp

Referentie Ter Aar

De recreatiewoning te Ter Aar is op een unieke locatie geplaatst, namelijk op een klein eiland volledig omringt door een sloot. Verder staan er vrij veel bomen op dit eiland, waardoor het bouwwerk ook bijna niet zichtbaar is van verschillende kanten. Verder is de recreatiewoning volledig of-grid gebouwd, dit houdt in dat het bouwwerk volledig zelfvoorzienend is, helemaal van drinkwater tot verwarming en elektriciteit.

Referentie recreatiewoning Ter Aar

Referentie recreatiewoning Ter Aar

Referentie Saxenburgerstraat

In Amsterdam zijn wij bij een prachtig tuinkantoor geweest welke gebouwd is tegen het Vondelpark gebouwd. Deze prachtige locatie samen met het moderne tuinkantoor zorgt voor een prachtig geheel. Het tuinkantoor is bekleed met een verticale gevelbekleding. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling.

Referentie tuinkantoor Saxenburgerstraat

Referentie tuinkantoor Saxenburgerstraat