Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Haarlem

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Haarlem
Achter in de tuin van een klant in Haarlem hebben wij dit houten tuinkantoor gerealiseerd. De klant was op zoek naar een betaalbaar tuinkantoor, welke ingericht kan worden als kookstudio. Van begin tot het eind hebben wij het tuinkantoor in samenspraak met de klant ontworpen en gebouwd. Hierbij hebben we alle wensen in acht genomen, waaronder:
• Veel natuurlijk lichtinval
• Kookstudio gecombineerd met schuur
• Los van het huis en toch verbonden

Voor de gevelbekleding is gekozen voor Western Red Cedar, een duurzame houtsoort die bestand is tegen alle weersinvloeden. Het mooie van het Red Cedar is dat het hout na verloop van tijd vergrijst. Zo is de kookstudio niet alleen duurzaam gebouwd, maar wordt deze alleen maar mooier. Daarnaast is ervoor gekozen om het hout ook in het interieur te verwerken. Door matzwarte elementen toe te voegen oogt de gehele kookstudio rustiek en toch modern.

‘Praktisch en mooi tegelijk. Dankzij de opslag en het toilet kan ik rustig de hele dag in de kookstudio aan de gang, zonder gestoord te worden. Het pad ernaartoe is ook een mooie toevoeging. Dit maakt de studio een ware toevoeging aan mijn huis.’

Het tuinkantoor is voorzien van een koepel, waardoor ook van bovenaf veel natuurlijk licht naar binnen valt. Dit maakt de ruimte perfect om de mooiste foto’s te maken, zodat de gerechten die in de kookstudio worden bereid ook goed gepromoot kunnen worden. Daarnaast hebben we voor voldoende ruimte voor een werkplek gezorgd, zodat ook het kookproces kan worden vastgelegd en direct op de computer bewerkt. Daarnaast is het tuinkantoor voorzien van een opslag en toilet via een aparte ingang, waardoor het geheel multifunctioneel inzetbaar is. Zo dient het kantoor niet alleen als studio, maar ook als extra opslag.

Dit tuinkantoor kookstudio is conform de wensen van de klant gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, gastenverblijven en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Voorzien van licht vergrijzende bekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD