Recreatiewoning Noordwijk

Noordwijk

BEVINDINGEN KLANT

Recreatiewoning Noordwijk

Klanten in Noordwijk wilden een recreatiewoning kopen, maar in deze zoektocht kwamen zij erachter dat geen enkele woning aan hun wensen voldeed. Daarom hebben zij ervoor gekozen om een recreatiewoning te bouwen. Dit hebben zij geheel aan ons over gelaten. Hierbij hebben wij al hun wensen in acht genomen. Deze waren onder andere:
• Uitstraling van een strandhuis
• Ruimte voor het hele gezin
• Onderhoudsvriendelijke recreatiewoning

Deze recreatiewoning is volgens het thema ‘Beach’ ontworpen en gebouwd. Daarom hebben we voor een licht kleurenschema gekozen voor zowel buiten als binnen. Hierbij steken de lichte gevelbekleding en kozijnen mooi af tegen de donkere dakbedekking. De gevelbekleding bestaat uit gemodificeerd hout. In combinatie met de kunststof kozijnen zorgt dit voor een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke recreatiewoning. Daarnaast kan men volop van natuurlijk licht genieten door de uitgebreide raampartijen. Vooral in de zomermaanden is dit zeer gunstig. Doordat het dan langer licht is kan men op energie besparen, want kunstmatig licht is dan bijna niet meer nodig.

‘Een hele fijne knusse woning om met zijn allen in te genieten en tot rust te komen. Ik mag graag de deuren in de woonkamer helemaal openzetten om het lekker door de laten waaien.’

Deze recreatiewoning heeft een grote open ruimte met woonkamer en open keuken, welke middels een dubbele deur direct met het terras kan worden verbonden. Dit geeft het geheel een open uitstraling om volop van de natuur te genieten. Dankzij de twee slaapkamers is er ruimte voor het hele gezin. Een van deze slaapkamers heeft een geheel eigen ontworpen stapelbed. Zo kan de kamer optimaal worden benut, doordat er ruimte is voor beide kinderen zonder in te leveren op bewegingsruimte. Verder is deze houten recreatiewoning niet alleen voorzien van een badkamer met toilet en douche, maar ook van een buitendouche.

De recreatiewoning is geheel conform de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat al onze bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een tuinkantoor, gastenverblijf, atelier, poolhouse, garage, tuinhuis en andere buitenverblijven leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit bewapend beton
Wanden: Bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Felsen zadeldak, dakbeschot in ral kleur
Gevel: Gevelbekleding van gemodificeerd hout
Deuren/ramen: Bestaande uit kunststof kozijnen

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu