Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Haarlem

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Haarlem

Voor een klant in Haarlem hebben wij dit tuinkantoor gerealiseerd. Om in alle rust te kunnen werken is ervoor gekozen om deze achterin de tuin te laten bouwen. Dit buitenverblijf is niet alleen gebouwd als tuinkantoor, maar doet ook dienst als atelier. Voor het ontwerp en de bouw van dit houten bouwwerk had de klant een aantal wensen, waaronder:
• Duurzaam gebouwd
• Uitgebreide lichtinval
• Perfecte match met de omgeving

Voor de gevelbekleding is gekozen voor gemodificeerd hout. In combinatie van aluminium kozijnen zorgt dit voor een onderhoudsvriendelijke en duurzame constructie. Hierdoor is het tuinkantoor namelijk bestand tegen alle weersinvloeden. Om ervoor te zorgen dat het tuinkantoor mooi aansluit op de rest van de omgeving is deze zwart afgewerkt en voorzien van een groendak. Op deze manier wordt het gazon in de tuin doorgetrokken tot het kantoor. Daarnaast zorgt het groendak ervoor dat warmte van binnen beter behouden blijft, terwijl warmte van de zon juist buiten wordt gehouden. In de winter wordt het niet te koud en in de zomer wordt het niet te warm. Zo kan men het hele jaar door comfortabel blijven werken.

‘Heel blij met het resultaat. Een hele fijne plek om in te werken en het sluit ook nog eens mooi aan bij de tuin, de schuur en de woning.’

Dit tuinkantoor met sanitaire voorziening heeft een riante werkruimte. Door het formaat kan het kantoor geheel naar eigen wens worden ingericht, terwijl er voldoende bewegingsruimte overblijft. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat er veel licht naar binnen komt, door de voorzijde te voorzien van hoge en brede raampartijen. Naar wens hebben de hemelwaterafvoer ver boven de grond laten uitkomen, zodat hier een ton onder kan worden geplaatst voor het opvangen van hemelwater.

Dit tuinkantoor is volledig volgens de wensen van de klant gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, gastenverblijven en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit azobe ringbalk met geïsoleerde houten vloer
Wanden: Binnenwanden afgewerkt met gips
Dak: Plat groendak
Gevel: Gevelbekleding van zwart gemodificeerd hout
Deuren/ramen: Bestaande uit aluminium kozijnen

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD