Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Venhuizen

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Venhuizen

Een klant in Venhuizen was op zoek naar een recreatiewoning, welke uniek is en toch helemaal opgaat in de prachtige groene omgeving. Voor zowel het ontwerp als de realisatie hiervan is de klant bij ons terecht gekomen. Wij hebben het hele bouwproces op ons genomen en hebben hierbij ingespeeld op de wensen van de klant. Deze waren onder andere:

  • Geïsoleerde recreatiewoning
  • Praktische indeling
  • Uitgebreide lichtinval

De gevelbekleding van deze recreatiewoning bestaat uit gemodificeerd hout dat op natuurlijke wijze vergrijst. Hierdoor zal de woning na verloop van tijd helemaal opgaan in de omgeving. Daarnaast staat dit mooi in contrast met de wit afgewerkte kozijnen van de vele ramen. Door de ramen verschillende afmetingen te geven en deze op meerdere hoogtes te plaatsen krijgt het geheel een unieke uitstraling.

energiezuinige recreatiewoning

De klant wilde een goed geïsoleerde recreatiewoning in Venhuizen. Dit hebben wij op verschillende manieren kunnen verwezenlijken. Zo hebben we de wanden voorzien van isolatie met een 4.5 Rc-waarde, wat betekent dat de wanden zeer goed geïsoleerd zijn. De duurzame en slijtvaste onderdorpels onder de kozijnen dragen hieraan bij. Deze zorgen ervoor dat de kieren onder de deuren zijn weggewerkt, zodat ook hier geen lucht doorheen komt. De warmte van binnen stroomt niet weg en koude lucht van buiten blijft weg, waardoor de recreatiewoning energiezuinig te noemen is.

‘Heel fijn die vloerverwarming. Ik heb niet alleen lekker warme voeten, maar de hele woning voelt prettig aan. Ook wanneer het buiten koud is heb ik het toch zeer aangenaam.’

Deze gelijkvloerse recreatiewoning heeft een praktische indeling. Via de hal heeft men toegang tot de twee slaapkamers, het toilet en de leefruimte. Via de leefruimte met woonkamer en open keuken heeft men toegang tot de badkamer. Door de indeling overzichtelijk te houden is deze recreatiewoning ook zeer geschikt als mantelzorgwoning.

Vinylvloer met vloerverwarming

Voor extra comfort is de vloer in de gehele woning voorzien van energiezuinige vloerverwarming. Deze gaat perfect samen met de vinylbekleding. Deze bekleding houdt warmte namelijk goed vast. Een ander bijkomend voordeel is dat een vinylvloer gemakkelijk schoongemaakt wordt. Hierdoor is de recreatiewoning onderhoudsvriendelijk, waardoor men hier optimaal van kan genieten.

Deze recreatiewoning in Venhuizen is geheel conform de wensen van onze klant gebouwd en ingericht. Omdat al onze bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een tuinkantoor, gastenverblijf, atelier, poolhouse, garage, tuinhuis en andere buitenverblijven leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bestaande uit bewapend beton
Wanden: Voorzien van isolatie Rc-waarde 4.5
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Bekleed met gemodificeerd hout, natuurlijke vergrijzing
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout met dubbelglas
Verwarming: Gehele woning voorzien van vloerverwarming

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD