Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Maarn

Maarn

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Maarn
Een klant in Maarn was op zoek naar een betaalbaar tuinkantoor om zo met de nodige privacy vanuit huis te werken. Daarom is ervoor gekozen om het kantoor achterin de tuin te plaatsen. Voor het ontwerp en de bouw hebben we alle wensen van de klant in acht genomen. Deze waren onder andere:
• Combinatie van tuinkantoor met schuur
• Veel natuurlijke lichtinval
• Met ruimte om ook buiten te zitten

De gevel van dit tuinkantoor is bekleed met gemodificeerd vuren. Door de behandeling van het hout is dit bestand tegen alle weersinvloeden, waardoor een duurzaam tuinkantoor wordt gegarandeerd. Voor een unieke uitstraling is de bekleding aan de voorzijde verticaal gemonteerd, maar aan de overige zijdes horizontaal. Dit geeft het geheel een eigenzinnige uitstraling.

‘Ik had er zelf niet aan gedacht, maar het dakraam is een hele mooie en praktische toevoeging. Nu heb ik de hele dag door volop licht, ook wanneer de zon gedraaid is.’

Het tuinkantoor heeft meerdere functies gekregen. Deze is namelijk voorzien van een schuur en een overkapping. De schuur is via een aparte deur te bereiken, zodat men tijdens het werk niet gestoord wordt als een ander naar de opslagruimte moet. Via de dubbele openslaande deur is toegang tot de werkruimte, welke door de dubbele openslaande deur direct met buiten kan worden betrokken. Om voor een uitgebreide lichtinval te zorgen is de kantoorruimte aan de voorzijde voorzien van raampartijen en een dakraam.
Verder hebben we het dak aan de voorzijde een stuk doorgetrokken, zodat een overkapping is ontstaan. Deze hebben wij voorzien plafonspots. Zo kan men ook in de avonden nog lang van buiten genieten. Daarnaast heeft de klant ervoor gekozen om het kantoor op een vlonder te plaatsen. Op deze manier wordt het geheel met de overkapping gescheiden van de rest van de tuin.

Het tuinkantoor is geheel conform de wensen van onze klant gebouwd en ingericht. Omdat al onze bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een recreatiewoning, gastenverblijf, atelier, poolhouse, garage, tuinhuis en andere buitenverblijven leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden afgetimmerd met vuren platen
Dak: Plat dak met dakraam
Gevel: Voorzien van gemodificeerd vuren bekleding
Deur schuur: Afgewerkt met gemodificeerd vuren bekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhouten kozijnen met dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD