Logo Goed Verblijven

Modern tuinkantoor

Modern tuinkantoor op maat

De laatste jaren merken we dat een modern tuinkantoor sterk in trek is. Een modern tuinkantoor wordt gekenmerkt door strakke belijningen en veel glas, waardoor het een eigentijdse en moderne uitstraling krijgt. Bij ons staan we niet stil en passen we ons voortdurend aan aan de veranderende trends en wensen van deze tijd. Daarom zien we dat de modellen die we bouwen ook veranderen om aan deze behoeften te voldoen.

Heeft u interesse in een modern tuinkantoor? Neem contact op met Goed Verblijven. Bel gerust naar 0525-655123 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden.

Een strakke kubus of tuinkantoor met overstek

Bij een modern tuinkantoor denken we vaak aan een rechte kubus zonder overstekken. Deze minimalistische benadering spreekt velen aan vanwege de strakke uitstraling. Echter, het is belangrijk om te benadrukken dat dit niet de enige mogelijkheid is. We kunnen ook een tuinkantoor creëren met overstek, wat het geheel ook modern maakt.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Tuinkantoren via Goed Verblijven

✓ Moderne tuinkantoren
✓ Hoogwaardige materialen
✓ Met of zonder overstek
✓ Elektra, data-aansluiting en verwarming mogelijk
✓ Strakke afwerking middels gips incl. stucwerk

Zeist, tuinkantoor, gastenverblijf

Moderne ontwerpen voor uw tuinkantoor

Tegenwoordig bouwen we veel strakke en moderne tuinkantoren die perfect passen bij de hedendaagse architectuur. Een populair model is de schuurwoning, waarbij we streven naar een strakke afwerking zonder overstekken. Dit model creëert een naadloze overgang tussen het kantoor en de omgeving, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Als u op zoek bent naar andere moderne opties, kunt u ook kijken naar onze modellen in Haarlem en Bergen. Deze ontwerpen combineren een strakke uitstraling met functionele aspecten, waardoor u een ideale werkomgeving creëert.

Het fijne aan dergelijke modellen is de ideale toepasbaarheid van Cedar als gevelbekleding. Doordat er geen overstekken aanwezig zijn, kan het hout niet indirect vergrijzen door blootstelling aan weersinvloeden. Het Cedar hout behoudt zo zijn oorspronkelijke kleur en vergrijst geleidelijk en gelijkmatig. Dit zorgt voor een prachtig en uniform resultaat dat perfect past bij de moderne uitstraling van uw tuinkantoor.

Een modern tuinkantoor op maat

Het begrip ‘modern’ kan voor iedereen weer anders ingevuld worden. Daarom ontwerpen we onze kantoren op maat, volledig zoals u het in gedachten heeft. Wij geloven dat uw tuinkantoor een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en stijl. Aan de hand van uw specifieke wensen maken we een uniek ontwerp. Of u nu kiest voor een strakke kubus, een tuinkantoor met overstek of een ander modern ontwerp, wij zorgen ervoor dat uw tuinkantoor perfect past bij uw wensen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Duurzaam huis bouwen

Een duurzaam houten huis bouwen

Bekijk voorbeeld

Wanneer u op het punt staat om een huis te gaan bouwen, komt het onderwerp duurzaam bouwen al snel naar boven. Een duurzaam huis bouwen betekent dat de woning gebouwd wordt om lang mee te gaan.

Poolhouse, Eindhoven

Luxe buitenverblijf

Bekijk voorbeeld

Of u nu op zoek bent naar een exclusieve plek om te ontspannen, te werken of tijd door te brengen met uw dierbaren, een luxe buitenverblijf biedt de perfecte oplossing en is van alle gemakken voorzien. Bij Goed Verblijven wordt uw luxe buitenverblijf op maat gemaakt.

Menu