Logo Goed Verblijven

Tuinkantoor Bergen

Bergen

Onze klant aan het woord

Tuinkantoor Bergen

Een klant in Bergen was op zoek naar een tuinkantoor welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Met de realisatie van dit buitenverblijf is dat zeker gelukt. Dit tuinkantoor is volledig in samenspraak met de klant ontworpen en gebouwd. Hierbij hebben wij alle wensen van de klant in acht genomen, waaronder:
• Milieuvriendelijk tuinkantoor
• Buitenverblijf met oog op de toekomst
• Geïsoleerd tuinkantoor met terras

Dit tuinkantoor is voorzien van Red Cedar gevelbekleding, een houtsoort dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Hiermee wordt een duurzaam en onderhoudsvriendelijke constructie gegarandeerd. Daarnaast zal het hout op natuurlijke vergrijzen, waardoor deze prachtig zal aansluiten op de omgeving. Het buitenverblijf is voorzien van een lessenaars dak met zonnepanelen. Doordat het dak aan de zuidkant afloopt zijn de panelen niet zichtbaar, waardoor het kantoor alsnog een strakke afwerking krijgt.

‘Een hele fijne plek om in alle rust te werken. Dit buitenverblijf is niet alleen een fijn kantoor, maar ook een prachtig gastenverblijf. Zo kunnen wij mensen laten logeren en hen alsnog de nodige privacy bieden.’

Dit tuinkantoor is compleet uitgerust met woonkamer, slaapkamer en keuken. Hierdoor kan het tuinkantoor worden ingezet als gastenverblijf. Daarnaast is deze woning zeer geschikt als mantelzorgwoning. De praktische indeling zorgt voor een comfortabele woning. Inpandig is gekozen voor aftimmering, waardoor ook hier veel hout in het zicht is. Dit geeft een authentiek karakter om in een prettige sfeer te werken en recreëren.

Specificaties
Wanden: Binnenwanden bestaande uit regelwerk
Dak: Lessenaars dak met zonnepanelen
Gevel: Bekleed met Red Cedar
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD