Tuinkantoor Kinderdijk

Vanaf € 41.675

Het moderne tuinkantoor is uitgevoerd met een dubbele openslaande terrasdeur en 2 hoge ramen. Hierdoor heeft u ruim voldoende licht in het tuinkantoor, om prettig te kunnen werken

Product beschrijving

Breedtemaat: 600 cm
Dieptemaat: 315 cm
Wandhoogte: 250 cm
Nokhoogte: 280 cm
Wandbekleding: regelwerk met de dampdoorlatende folie en gevelbekleding
Dakvorm: Plat dak
Dakbedekking: Dakleer of EPDM folie
Dakisolatie: Ja
Materiaal ramen en deuren: Kunststof

Plattegrond

Tuinkantoor plattegrond

Ontwerp
Dit prachtige tuinkantoor dat omringd wordt door groen is speciaal op maat gemaakt, naar wens van de klant. Het tuinkantoor is echt in de dijk in Kinderdijk gebouwd. Om dit goed mogelijk te maken wordt het kantoor omringd door keerwanden waardoor het kantoor vrij staat van het zand.

In de voorzijde hebben we prachtige kunststof kozijnen geplaatst, hierdoor valt er veel licht naar binnen en kan er goed gewerkt worden. De binnenzijde van het kantoor is afgewerkt met gips en sausklaar opgeleverd.

In de luifel hebben we spotjes aangebracht waardoor het in de avond een sfeervol gezicht oplevert.

Fundering
De vloer bestaat uit een Azobe ringbalk met daarop liggers en een geïsoleerde vloerconstructie. De vloer wordt afgewerkt met plaatmateriaal waarop u de eindvloer kunt bevestigen. Doordat de piketten niet dieper dan circa 1 meter aangebracht kunnen worden is verzakking op deze wijze nooit uit te sluiten. De draagkracht van de ondergrond is hierin bepalend.

Skeletbouw
De wanden bestaan uit regelwerk. Tussen regelwerk wordt isolatie aangebracht die wordt afgewerkt door middel van een dampdichte folie.

Gevelbekleding
De gevelbekleding bestaat uit RED CEDAR  verticaal geplaatst, in standaard rabat vorm.  Door de strakke belijning van RED CEDAR krijgt het bouwwerk een moderne en strakke uitstraling.

Binnenwand afwerking
De binnenwanden worden bekleed met hoogwaardige wandpanelen, beplakt met vliesbehang van topkwaliteit, in fraaie dessins. Er is keuze uit maar liefst 40 dessins.
Hiernaast een weergave hoe de platen aan elkaar worden bevestigd. Deze bevestiging is dusdanig goed dat de naad nauwelijks zichtbaar is. Daarnaast is scheurvorming
in de wanden uitgesloten met deze platen. Deze scheurvorming is bij traditioneel stucwerk wel vaak het geval omdat het bouwwerk zich moet gaan zetten. Tevens is het plaatmateriaal dusdanig hard dat er minder sprake is van beschadigingen op de wand, in tegenstelling tot het traditionele stucwerk.

Dak/plafond  
Het dak wordt voorzien van een balklaag met daarop vellingdelen, isolatie en  EPDM folie. De daktrim bestaat uit een antraciet trim. Het plafond wordt afgewerkt met agnes one step linnen variant.

Deuren
Het tuinkantoor wordt voorzien van:
– 1 dubbele deur met 2 zijlichten van 100 cm. breed.
De ramen en deuren zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing. Tevens wordt de deur voorzien van degelijk hang- en sluitwerk.

Hemelwaterafvoer
Een zinken staduitloop met zinken hemelwaterafvoer 80 mm. tot boven het maaiveld.

Technische installatie
Een tuinkantoor als dit vraagt om een goede, degelijke installatie. Hiervoor geven we graag een advies en maken we graag een offerte.

Maatwerk
Alles wat wij bouwen is maatwerk. In dit tuinkantoor komt dit goed naar voren, we hebben het tuinkantoor namelijk in de dijk gebouwd, het tuinkantoor wordt dan ook omringd door keerwanden waardoor het tuinkantoor vrij staat van zand. We maken graag aan de hand van uw wensen een ontwerp!

360° foto’s

Geïnspireerd?

vraag een adviesgesprek aan

we helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing en advies op materiaalkeuzes en indeling

Gerelateerd

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.