Logo Goed Verblijven

Rust en ontspanning met een modern buitenverblijf

Geschreven door:

Wat maakt een buitenverblijf modern?

Een modern buitenverblijf wordt steeds populairder. Een modern buitenverblijf bestaat uit veel glas en strakke belijning. Door het gebruik van strakke materialen, hoogwaardige afwerking en slanke bouwstijl ontstaat er een moderne uitstraling anno nu. Met name aluminium kozijnen geven hier een mooie ‘slanke’ uitstraling aan. Goed Verblijven gaat altijd met de tijd mee en past zich volledig aan op uw wensen. We zien daarom het ontwerp van de moderne buitenverblijven die wij plaatsen ook steeds met de tijd mee veranderen.

Heeft u interesse in een modern buitenverblijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voorbeelden van moderne buitenverblijven

Een voorbeeld van een modern buitenverblijf is Buitenverblijf Leiden. Hier ziet u de strakke belijning met veel glas middels een grote harmonicadeur die volledig open kan. Daardoor is het buiten echt binnen te beleven. Daarnaast past dit buitenverblijf ook helemaal in de tuin. Vanuit het buitenverblijf is uitzicht op de moderne tuin met prachtig gekleurde bloemen.

Buitenverblijf Doornspijk is ook een mooi voorbeeld van een modern buitenverblijf waarbij de combinatie van glas en strakke materialen zichtbaar is. Er is gewerkt met twee houtsoorten wat het model echt een ‘eyecatcher’ maakt.

Realiseer uw moderne buitenverblijf

Goed Verblijven realiseert samen met u een modern buitenverblijf dat helemaal voldoet aan uw smaak en wensen. Dit doen wij aan de hand van een aantal stappen.

  1. De eerste stap na de aanvraag is het inventariseren van uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij u gericht verder helpen.
  2. De tweede stap is het opstellen van een offerte. Aan de hand van de inventarisatie maken wij een sfeerimpressie en een overzicht van de kosten. Dit spreken wij uiteraard graag met u door. Heeft u toch nog meer wensen of wilt u toch iets veranderen aan het ontwerp? Dat is voor ons geen enkel probleem.
  3. De derde stap volgt na uw akkoord op de offerte. We nemen uw moderne buitenverblijf dan in productie. Het bouwwerk wordt zoveel mogelijk prefab gemaakt, waardoor wij in overleg met de klant, zeer snel kunnen bouwen.
  4. De vierde stap is het bouwen op locatie. Tijdens het gehele bouwproces hebben wij contact met u. Het bouwen op locatie kan vrij snel, doordat alles al prefab gemaakt is.
  5. De vijfde stap is de oplevering. Wij lopen dan door het hele bouwwerk heen en kijken samen of alles naar tevredenheid is gedaan. Daarna kunt u heerlijk genieten van uw buitenverblijf.

Modern buitenverblijf geheel naar wens

Goed Verblijven maakt uw moderne buitenverblijf helemaal naar uw wens. Doordat wij altijd maatwerk leveren kan alles helemaal passend bij uw situatie worden gemaakt. We kijken zo na de volgende zaken: kenmerken van de woning, deze proberen we te reperteren in het bijgebouw, uitzichtzijdes in de tuin welke belangrijk zijn voor positionering van kozijnen, locatie en zon i.v.m. het lichtinval. Kortom, veel punten welke tezamen het gebouw als een sierraad van uw tuin en het gebruik fijn maken.

Goed Verblijven is expert in het bouwen van houten bouwwerken en heeft hiermee al jarenlang ervaring. Uw sfeervolle eindproduct wordt gemaakt van duurzame materialen, waardoor het decennia lang meegaat.

Wilt u een modern buitenverblijf laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Gerelateerd

Bed and breakfast beginnen aan huis

Bed and breakfast beginnen aan huis

Bekijk voorbeeld

Van veel mensen is het een droom; een bed and breakfast beginnen aan huis! Er komt best veel kijken bij het starten van een B&B. In deze leggen wij uit waar u rekening mee moet houden bij het bouwen van een B&B.

Tuinkantoor modern Haarlem

Modern tuinkantoor

Bekijk voorbeeld

De laatste jaren merken we dat een modern tuinkantoor sterk in trek is. Een modern tuinkantoor wordt gekenmerkt door strakke belijningen en veel glas, waardoor het een eigentijdse en moderne uitstraling krijgt. We staan niet stil en passen ons voortdurend aan.