Logo Goed Verblijven

Rust en ontspanning met een modern buitenverblijf

Wat maakt een buitenverblijf modern?

Een modern buitenverblijf wordt steeds populairder. Een modern buitenverblijf bestaat uit veel glas en strakke belijning. Door het gebruik van strakke materialen, hoogwaardige afwerking en slanke bouwstijl ontstaat er een moderne uitstraling anno nu. Met name aluminium kozijnen geven hier een mooie ‘slanke’ uitstraling aan. Goed Verblijven gaat altijd met de tijd mee en past zich volledig aan op uw wensen. We zien daarom het ontwerp van de moderne buitenverblijven die wij plaatsen ook steeds met de tijd mee veranderen.

Heeft u interesse in een modern buitenverblijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voorbeelden van moderne buitenverblijven

Een voorbeeld van een modern buitenverblijf is Buitenverblijf Leiden. Hier ziet u de strakke belijning met veel glas middels een grote harmonicadeur die volledig open kan. Daardoor is het buiten echt binnen te beleven. Daarnaast past dit buitenverblijf ook helemaal in de tuin. Vanuit het buitenverblijf is uitzicht op de moderne tuin met prachtig gekleurde bloemen.

Buitenverblijf Doornspijk is ook een mooi voorbeeld van een modern buitenverblijf waarbij de combinatie van glas en strakke materialen zichtbaar is. Er is gewerkt met twee houtsoorten wat het model echt een ‘eyecatcher’ maakt.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Realiseer uw moderne buitenverblijf

Goed Verblijven realiseert samen met u een modern buitenverblijf dat helemaal voldoet aan uw smaak en wensen. Dit doen wij aan de hand van een aantal stappen.

  1. De eerste stap na de aanvraag is het inventariseren van uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij u gericht verder helpen.
  2. De tweede stap is het opstellen van een offerte. Aan de hand van de inventarisatie maken wij een sfeerimpressie en een overzicht van de kosten. Dit spreken wij uiteraard graag met u door. Heeft u toch nog meer wensen of wilt u toch iets veranderen aan het ontwerp? Dat is voor ons geen enkel probleem.
  3. De derde stap volgt na uw akkoord op de offerte. We nemen uw moderne buitenverblijf dan in productie. Het bouwwerk wordt zoveel mogelijk prefab gemaakt, waardoor wij in overleg met de klant, zeer snel kunnen bouwen.
  4. De vierde stap is het bouwen op locatie. Tijdens het gehele bouwproces hebben wij contact met u. Het bouwen op locatie kan vrij snel, doordat alles al prefab gemaakt is.
  5. De vijfde stap is de oplevering. Wij lopen dan door het hele bouwwerk heen en kijken samen of alles naar tevredenheid is gedaan. Daarna kunt u heerlijk genieten van uw buitenverblijf.
Modern buitenverblijf

Modern buitenverblijf geheel naar wens

Goed Verblijven maakt uw moderne buitenverblijf helemaal naar uw wens. Doordat wij altijd maatwerk leveren kan alles helemaal passend bij uw situatie worden gemaakt. We kijken zo na de volgende zaken: kenmerken van de woning, deze proberen we te reperteren in het bijgebouw, uitzichtzijdes in de tuin welke belangrijk zijn voor positionering van kozijnen, locatie en zon i.v.m. het lichtinval. Kortom, veel punten welke tezamen het gebouw als een sierraad van uw tuin en het gebruik fijn maken.

Goed Verblijven is expert in het bouwen van houten bouwwerken en heeft hiermee al jarenlang ervaring. Uw sfeervolle eindproduct wordt gemaakt van duurzame materialen, waardoor het decennia lang meegaat.

Wilt u een modern buitenverblijf laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je met je vraag!

Gerelateerd

Recreatiewoning op eigen grond

Laat een recreatiewoning bouwen op eigen grond en niet op een park

Bekijk voorbeeld

Bij het kopen van een recreatiewoning op een park bent u vaak geen eigenaar van de grond. Vaak is dit in de vorm van erfpacht, waardoor de grond niet van u is.

Houten atelier, tuinkantoor, mantelzorgwoning, recreatiewoning Emst

Mantelzorgwoning bouwen – ook vergunningsvrij

Bekijk voorbeeld

Wanneer u thuis wilt blijven wonen of bij uw kinderen of kennissen in de tuin, is een houten mantelzorgwoning een goede oplossing. Door een mantelzorgwoning heeft u comfort op maat en blijft u in uw vertrouwde omgeving.

Menu